Monday, October 26, 2009

Nasi Goreng Ala2 Cina.. Jom Layan

Salam sumer...
Pagi yg ceria dan best ari nie hehee.. Semangat lain macam ari nie g keje masuk kul 9 pagi tapi pukul 8.45 dah sampai opis dah hahaa.. tabiat biasa kalo masuk keje x pukul 9 @ 9 lebih baru msuk keje..  hehee..  yer r kat pis ni xde punch card so ape lagi.. tpi mmg lately nie kerap mai keje awal yg pastinye.. xtau le pasai ape.. huhuuu..

Okay.. sepatutnye nie post semlam, tapi x dan ler so 4ward kan jer ari nie.. ok cite semalam pagi, den xtau nak masak ape tuk bekfes.. tgk Nasi bnyak lagi so ape lagi cari yg simple ajer buat Nasi Goreng Ala2 Cina hehee.. jadi x? ahakss.. benda senang jer yer dak sumer tau buat.. lain ler kalo wat yg payah2 skit mau berjam2 kat dapur tuh..


adeii pic Naasi Goreng Ala2 cina kat atas nie die punya rotate ado mslah skit..
den maleh nak orte2 so tgk je la yer.. hehee..



Ok lepas Nasi Goreng Siap, ayu buar nie plak.. xtau la nak bgi name ape resepi nie..
disebabkan ade ikanbilis nie maybe leh bgi name Ikan bilis bawang Cili Api kot.. hahaa..
Boleh tahan Pedasnye cdg nak krg kan pedas sebab hubby x berapa makan pedas..
last2 tumbuk cili api x hinggat punyer.. huhuuu.. ermm benda nie kalo di makan ratah2 pun Sodap..

1 comment:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

aik ilang ek commment2 yg sblm ni?