Wednesday, October 21, 2009

Aku Yang Dot.. Dot.. Dot...


Salam semua..Ape Khabar Uolss..
Wahh Blogku nyaris2 telah dilupakan ahakss .. Ok memang dah lame sesangat x mengUpDate Blog kesayangan ayu nie bukan ape lately nie mmang agak bz xspecially waktu siang la, kat opis keje boleh tahan.. tambah2 lagi student part time yg keje kat cni dah nak kene posting, so keje la membahagi keje kat staff yg tetap kat cni.. huhuu adeii...

Tambahan lagi Lately nie, Mood tuk ayu mengUpDate Blog nie..hilang ntah kemana. ntah. Malas sesangat, nak wat N3 pun Malas, nak bukak pun Malas, nak komen pun Malas, nak blogwalking pun Malas.. ape2 pun Malas laa.. wat masa sekarang nie.. nasibla penyakit Malas nie hanya utk Blogging jer kalo apa2 buat pun Malas x ker naya... huhuuu

N3 kali nie cam meluah perasaan le plak.. ekekee.. tapi memang perasaan hati nie pun tgh rasa x best kire semua bercampur aduk gak ler.. Sekarang ni Tgh Layan Perasaan...

WatKeje+Bosan+Blogging+MalasKeje+Kecewa+AgakSibuk+XdeMood+Bengang+SakitHati+
Marah+Merajuk+NakBerhentiPunAdo+SedihSikit+PlanXJadi+NakCariUmahSewa+
Mencik2+Member2Jauh+ NakGelak2




1 comment:

fndrocka said...

biasa ar..blogging pun ada turun naik..