Tuesday, October 27, 2009

Dia Mai Lagik... Cik T Plak..


Tengok Cik U nie Mai lagi ok.. X busan2 depa singgah kat depan umah nie.. Tapi kali nie member die species lain plak..  Hari tue Cik Sawa.. Kali nie Cik Tedung plak.. Walau pun x beso sgt tapi mmg cukup garang..  Siap berdegus2 lagi..(Berdengus erk ayat yg sesuai tuk bunyi2 ular nie.. redah jer.. ahakss..) Ayu yg duk kat beranda rumah pun bleh dengar tau..  boleh tahan gak kuat bunyi dengusan Cik Tedung tue...sampai ke ke dalam pun dengar..


Tue Abg ayu try nak jadi Snake Hunter tue wakakaaa... berani giler..
Sblm tangkap tue siap main2 kepala Cik Tedung tue lagi..
Famili yang lain dah bising2 dah kat beranda 2, dia selamber jerw..
Dah le nak kawen hujung tahun nie.. carik pasal tul..


Haaa.. tgk cepat jer ade kat tgn die..dah ler Ular tue Bisa.. eeee...
Ular Tedung Senduk tue.. jgn di bwak main.. Sekali kene patuk.. huhuuu..
Pas2 tangkap tue, Abg ayu g buang jao2 siap sound kat ular tu lagi..
Jangan berani2 nak singgah lagi chewahhh...(masalahnyer faham ke Cik T tue..)


5 comments:

nURmALa mAZLan said...

wakkkkkkkkkkk
adeh!!!! ular lagi..x suka x suka x suka
hehehe

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam ayu..testing3..awat depa tu x takut dgn menatang tu akak takut?..fobia la dgn menatang tu..

mamalieyna said...

eeeiiiii..tatutnyer...leh lak slamber men2 ngn cik U tu..takut weehhh.. :)

aRe_uDear said...

*Mala.. Den pun x suker3x... tatott.. ahakss..

*Wslm Kzah.. tue ler kemain berani lgi idak ler den.. dgr die berdegus sure dah awai2 cabutt..

*MamaLieyna tue ler Snake Hunter ler katekan ahaksss.. bukan sumer org dpt kberanian yg cenggitu.. tul x??

i'mmm single said...

eiiii...tkutnyerrr..abg akak ayu herolh...biB ske tngk aksi2 cam tu..heheheheh