Wednesday, February 29, 2012

Jejak Pasir

Salam.. teman-teman bloggers sekalian.. 
kali nie tajuk starting n3 dengan xtvt masa cuti sekolah ari tu.. 
kami sekeluarga jln-jln ke lumut rumah my older sis..  habiskan masa sengang berpicnic kat Teluk Batik

 
Anak2 buah yg happy dpt mandi laut..
walaupun main n mandi kat sisir2 pantai jer hahaaa...
 
Cubaan utk menaiki Banana Boat dpt snap dri jauh jer..
air laut pun masa nie tak berapa cantik agak keruh tapi lgi nmpk keruh dlm gambar ni kan..
baru lepas hujan.. n sebelum kami nak gerak balik pun hujan turun lagi..
tapi yg seronoknya tak berapa panas laa..
 

 Alahai anak bonda nie.. kalau nak tau die cukup geli nak jejak kat pasir panta
sampai laa die tak boleh lagi nak jejak kaki kat pasir2 nie geli agaknya
tapi kalau mandi pool dia lah no 1..


1 comment: