Friday, April 24, 2009

Tag from Mummy

Tag lagii.. nie plak dari Mummy Roshie

::1-10 hadiah yg ayu nak untuk besday yg akan mai nti.. hihiiii... ::

:: BABY COMEL ::
Memang dalam wishlist nih.. hehe.. Harap2 taun nie akan pregnant & taun dpn dapat baby... yang Comel, Sihat & Sempurna.. X sabar rasenyerr... doakan ayu k.. amin...

::BIG CAKE ::
KEK??? Ayu x bape suke kek tapi hati terkeciwa gak bile x dapat nak rase kek kawen sendiri ari tu adeiii...


:: BARANG KEMAS HABIB JEWEL ::
Ermm xder lah minat sgt barang kemas nie.. tapi kalo Hubby nak bagi amik jer ahaksss...

::CAMRY ::
Xdela suker sgt kete Camry nie.... tapi ayu n hubby tgh kumpul duit nak amik kete TOYOTA WISH nih huhuu.. x sabo nyerr..

:::: DARUR IMPIAN ::
Tgh cuba nak menjadikan acara masak nie keutamaan tapi.. yg pasti kalo ayu dapat dapur yang macam nie x tau la akan rajin masak ke x.. bcoz cantik bangattt sih.. adeii..

:: LAPTOP APPLE ::
Mak aiii laptop feveret nie....... bee.. nak..nak..nak..

:: SEJAMBAK LAVENDER::
Xper Jambangan2 bunga nie Hubby ayu selalu bagi.... luv u bee..

:: MAKEUP MAC::
MAC erk.. ayu x pernah cuba brand nie, coz dah ade set MAKE UP DIOR... tapi kalo ader yang sudi nak bagi lehh ayu amik jerw... ahakss...
kan mummy kann..

::MY DREAM HOUSE::
Haaa bab2 nie ayu suker bangat memang menjadi idaman umah cam nie sukernyerrr tah bile boleh dapatkannn... bee nak umah cam tue lehhh??? hikhikkk..

:: BORA-BORA ISLAND::
Memang impian ayu dapat selalu pegi tempat2 yang cam nie... tenang n romantik sungguh tambah2 lagi kalo dapat g ngan hubby berdua kan2x...


P/S: 10 Wishlish nie jugak untuk PERHATIAN En. Zulkifli k... hehee..muahahaa

Untuk kenkawan yg ayu sudi nk bgi so
Sudi2kan lah untuk buat Tag nie k.. hehee

  • RajaZah
  • ieza
  • wadah
  • busyuksayang
  • Ms Zaza
  • Bukhairiah
  • Tun Teja
  • Ninironna
  • Dylarizadi
  • Jivebumz
  • Nenekrock
  • Nurmala Mazlan

6 comments:

nenekrock said...

alalalalaa berjiwa lomenn rupanya ayu ni hehe gimmeee fivelah dearr fiwittt
=D

nenekrock said...

dann dan yo namo den naik tadik xdo pun ceittt

aRe_uDear said...

adeiii.. nenekrock kenela jaga hati kenkawan tul x???

mummy roshie said...

ahaks..!!!wish kiter sama ek?terutama sekali yg 1st tue..

aRe_uDear said...

tue la mummy yg 1st tue wishlist yg terpenting tuh heheee..

mummy_ayu said...

salam..amboi dek! ko punye wish list takut akak baca...nama dah la sama.ejaan ko canggih la..he he he! dah exchange link dah...salam kenal di dunia blog!!!