Thursday, September 17, 2009

Jom balik Kampung..

Salam semua.. Hari raya dah semakin dekat.. persiapan raya macamana meriah x korang?? kat opis ayu 2 hari lepas bos dah duk membebel2 suruh gantung ketupat n kad raya bagai kat opis, cam dia lak nak raya tapi semangat dia nak sambut raya hebat walaupun chiness.. hahaaa.. tgk kat opis nie dah meriah dah...



Okay..hari nie ayu lastday keje esok pagi nak balik KG.. yuhuu
Ayu tahun nie sederhana jer tapi insyallah meriah kot.. hehee
yerla tahun sebelum nie ayu beraya single ngn Family..
tahun nie buat pertama kalinye beraya berdua plak dgn suami.. alhamdulillah...

Tahun nie jgk buat pertama kali ayu dah ada KG.. yuhuu..
nampak gayanye tahun nie ayu beraya kat Pantai Timur.. ke KG hubby..
taktau la lagi suasana raya kat sana macamana.. 1st time kan..
sebelum ni duk beraya kat selangor jer.. sure cara n inviroment kat sana pun lain..
dah kawen nie lah baru nak merasa ade KG.. teruja gak..
tapi sure raser lain kan.. huhuu..
xpe lain tempat lain la caranya yer dak...
walau mane pun tempat yg dituju.. harap2 semua pandu dgn berhati2 k..

Seikhlas Ucapan utk member2 semua k..



11 comments:

mummy_ayu said...

meh amik kad raya kat blog kita..kita amik awak punya ek..selamat hari raya & minta mmaf kalu ada salah silap..muah!

POSH76 said...

wah bestnyer beraya di kg...berhati2 di jalan raya yer...

selamat hari raya
maaf zahir & batin

Kaseh said...

#HIDUP HANYA SEBENTAR#
SEBENTAR senang
SEBENTAR sedih
SEBENTAR pokai
SEBENTAR berduit
SEBENTAR ketawa
SEBENTAR lagi…
LEBARAN Aidil Fitri

Andai jemari tak sempat berjabat, andai raga tak dapat bertatap, seiring bedug yang menggema, seruan takbir yang berkumandang, kuhulurkan salam menyambut hari raya Aidil fitri, jika ada kata serta khilafku membekas lara, mohon maaf Zahir dan batin..

Kak Kaseh

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam ayu..semoga perjalanan ayu selamat pergi & sampai..nnt raya dtg umah tau..

mamalieyna said...

Beraya di kampung mmg best tau..! waa terbalik sudah kita ni..utk pertama kalinya tahun ni terpaksa beraya ni kota selangor ini..huhu...en suami kena standby! sayu la nnti! Selalunya meriah beraya dikmapung bersama keluarga :(

atty's said...

dua tiga kucing berlari,
berebutkan si ikan patin,
selamat hari raya aidilfiri,
maaf zahir dan batin.

MuMMy 2 Haqq said...

Samala kite, opis pasang lampu lip lap!

Anyway Selamat Hari Raya Aidilfitri..nanti jemput amik kad ye..

Shemmi said...

wahh..seme dh nak balik yer?...meriah!

piNky LuCiA said...

selamat menyambut hari raya aidilfitri. maaf zahir batin..

sume org beraya ngn hubby.. smg bahagia.. :)

denaihati said...

Salam Aidil Fitri, maaf zahir batin. Undian untuk contest Weblog Popular 1Malaysia sangat-sangat diharapkan.

LuVidA^^ said...

ciap gntung ketupat tu..hihikk..