Wednesday, August 12, 2009

Weblog Popular 1Malaysia

N3 nie merupakan pelengkap bagi syarat yang ke-2 utk Contest Weblog Popular 1Malaysia oleh Denaihati ;-

2. Buat satu posting di weblog ANDA dengan memilih satu blog yang paling ANDA sukai dan tuliskan apa bestnya weblog tersebut.

Actually.. bnyk jgk blog yang ayu suka tp nk buat camnekan dh syarat contest Weblog Popular 1Malaysia ni kene pilih 1 weblog jer kang pilih blog hubby kang . . . . plak hehee.. ;) So dlm bnyk2 blog ayu follow.. yg xkan miss ayu baca ialah Blog kite la hehee... (sure kembangla kak Suziey ni, yg len jgn kecik hati k coz ayu kene pilih 1 blog jer.. muahahaaa..). Ok Blog yg ayu pilih ni just Sosial blog jer blog biase mcm blog ayu jugak.. ayu pilih sebab owner blog selalu up-date blog xpenah kenal erti malas plak kalo di tgk2 hehee.. lagipn yg paling ayu tabik springg kt owner blog nih die x abai die punye followers walau bnyk manepun komen masuk die tetap reply tu yg bgusnye tu.. 1 lagi die nie kire antara top komentator kat blog ayu.. so wajar gak la ayu pilih die kan.. So kite sebagai follower die pun rase mcm dihargai plak.. heheee.. Lagi.. ermm blogger nie pun rajin gak wat gathering sesame bloggers.. banyak info boleh dikongsikan betul x.. (x termsuk gosip2 yer k.suziey heheheee...) okay cukup la tue erk.. kang x tido plak kak suziey kite nih..

Ok krg dah tgk hadiah2 yg ditawarkan Denaihati teruja2x... N3 b4 ni ayu dah cerita serba sedikit mengenai contest Weblog Popular 1Malaysia. Make sure krg tulis dari mana korang tau pasal contest Weblog Popular 1Malaysia ni k..

Macam ayu, tahu contest dari blog hubby, jadi ayu tulislah macam ni:
"Saya tahu contest Weblog Popular 1Malaysia dari blog http://zulseffort.blogspot.com"

Jgn lupe jgak pd Para Sponsor Contest Weblog Popular 1Malaysia iaitu:-
SAUDACARE dan Anisha Online Mall
Thanks a lot buat para sponsor k..


4 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam puan ayu..dh cembuh ke?cepat2 cembuh ek..x lama je lg nk g bulan ni..beshnye..

denaihati said...

Best juga blog yang paling you suka tu..baby nya punyalah cute...jangan lupa inform tuan punya blog yang you calonkan dia....

denaihati said...

Best juga blog yang paling you suka tu..baby nya punyalah cute...jangan lupa inform tuan punya blog yang you calonkan dia....

[-suziey-] said...

hai ayu..waahahhhh..mmg kembang kempis idung akk baca pujian..ekekk:D hehe..tp tenkiu so much la pada ayu ek sbb plh blog akk..ouh touching tau...best of luck to u ok :)