Thursday, August 13, 2009

Faizal Tahir Turun UPSI Tg Malim..


Nie semua kes Malam tadi nih...
Faizal Tahir turun UPSI, Tg Malim.. huhuu..
Ayu minat gak lagu2 Faizal Tahir nih..peace
Xspecially lagu Coba & Bencinta..
hahaaa best2.. dapat dengar live..gatai
Siap ade student2 yg bersorak srh Si Faizal Tahir ni buka baju..
wakakakaa... No.. No.. Nooo.. tandukkang konroversi lagih.. hahaaa


Walaupun Sound System x berapa bagus tapi ok laa..adus
Pergi pun terjah jer kan bukan di plan2.. huhuu..
Coz ada Pesta Konvo UPSI.. so ape lagi..
Tp g pun just nk cari barang yg nak bawak pegi Honeymoon t jer..
2 pun kalo ade, bnyak booth2 yg bukak kan.. So malas nak cari jauh2..
So dalam demam2 nih den redah gak lah..sengihnampakgigi
paperpun sempat gak tgk show die walaupun sekejab ekekee...
jgn jeles uolss.. muahahaa..ihikhik

*Sowi pixca x berapa bgus duk jaoo dri pentas tu jer yg hp termampu nak zoom ahakss... Pstt.. Ayu tgh duk berkemas2 brg nak pegi ke sesuatu tempat nih.. kat mane?? tguuu next n3 k..


13 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam puan ayu..uik bestnye dpt dgr live faizal tahir...he3..akak tau ayu nk g mana..

reen said...

wahhhh..baik dmm je trus g tngok knsert ke...syabas..ubt halwa telinga ni...
x mintak autograf dia ke?..:D

LuVidA^^ said...

wah faizal tahir..
suke lagu2 die je..
lalala..
em..
kak ayu nk g ane ni?
ikott!!~

mamalieyna said...

waa bestnyer leh tgk live faizal tahir nyanyi..lagu2 dia mmg besttt.! jeles i..
*honeymoon mane tu..huhu..

MRS. K said...

adikku gilak sama beliau..
aku? tak kot.. suka lagu bukan orangnya..

nURmALa mAZLan said...

wakkkkkkkkk
apa lah pelajar2 ni
suh faizal tahir buka baju pulak =p

FIESYAH said...

nak ke mane tu? no.no.no klu faizal tahir bukak baju mau digantung lak lagi..he..hee...

mummy roshie said...

owh..!!faizal tahir bukak baju ker??
cantik kut badan dia asyik nak bukak baju..ke sebab panas??

kak yu..jawab..!!!hehehe

dilla-ady said...

isk jelesnye ayu dapat jumpe faizal tahir live..kalu dilla, mau tak tido malam woo..giler same itu faizal...sore dia wauu...

busyuksayang said...

wah!!! bestnya...ermmm saya suka dia la...suara dia sedap & dia pun cute...hehehe!!!!

~Firsya~ said...

waaaa,faizal tahir turun t.malim,besttt gilak...btw,ayu nie stdy kat upsi ker

[-suziey-] said...

ouh suke faizal tahir ek..akk pn suke gk sket2..ehhe

SyaNa said...

huhu..time aku jumpa FT kt secretary's week dia tgh gemok
so tak encem
kiciwaaa