Tuesday, August 11, 2009

Weblog Popular 1Malaysia, Popular ke?


Salam semua.. (nak gak wat N3 dlm demam2 nih hehee..)

Okay nie nak habaq skit.. sambil2 blogwalking tdi singgah gak kat blog Denaihati tgk ade contest lagi huhuu.. Denaihati mmg rajin wat contest kalo x caya cuba krg msuk blog tu.. So baca punye baca tera lak nak join contest Weblog Popular 1Malaysia. Total hadiah mencecah RM5K uolss... per lagi jom join.

Kalau nak join nie senang jer.. korang buat pos kat blog, dlm post tue krg cadang kan 1 blog yang korang suka pas2 korang ceritakan kelebihan blog tersebut... (adeiii nie yg masalah buat ayu nie nak pilih 1blog jer plak tuh adeii.. Banyak blog yang ayu suka nih x tau nak suggest yang mana satu uolss... nanti ayu pikirkan nanti ye. Pas2 kene gak tulis dari mana korang tau pasal contest ni k..

Contoh macam nie k :

"Saya tahu contest Weblog Popular 1Malaysia dari blog http://ayudear.blogspot.com "

Macam ayu tahu contest dari blog hubby, jadi ayu tulislah macam ni:

"Saya tahu contest Weblog Popular 1Malaysia dari blog http://zulseffort.blogspot.com"

Orait ada lagi k langkah2 lain n bab 2 korang kene refer blog penganjur yer okayy...

* Satu lagi Jangan lupa tuliskan jugak sponsor contest ni iaitu:-


5 comments:

j0jet said...

jet sgt mls..ermm,pasal duit pon mls..

Gieyana said...

Ayu ~ All the best n good luck yer..:)

mamalieyna said...

pnh dongar ini contest..dr mama_aqish. malaih sket bab contest ni..hikhik..
pepun kalo terjoin nnti, g.luck!

denaihati said...

Terima kasih join contest weblog popular 1malaysia...jangan lupa next calonkan blog yang you paling suka....

[-suziey-] said...

HAI AYU...OO CONTEST NI EK..AKK XKISAH NK AMIK BLOG AKK..HEHEHE..CEMANA YEK CONTEST NIH..HEHE..OK NNTI AKK TGK AYU BUAT CAMNE..