Monday, July 27, 2009

Sape nak kahwin??

Hahaaa title x hinggat..sengihnampakgigi misti ramai ingat ayu nak sponsor korang kawen yer dak.. hahaaa.. x dapek dik nun.. Ok cite tul mggu nie Sabtu ari tue g wedding member kak ct & Joeros bukan main lagi awai2 dah bersiap2 iron baju bagai dari kul 11pg lagi.. tapi biasala kelelek2 tup2 dah kul 1.30tghari.. takbole sampai sane lebih krg kul 2 lebih padalah x r jauh sgt tempatnye.. Theme kaler Pink lagi, Cantik gak.. walau pun ayu x bape nak suke pink kaler.. tapi bile tengok pelamin tue cantik lar plak hehee...

Sampai2 jer tgk pengantin lelaki baru sampai..
so dapat la tg adegan2 bersanding dorang ahakss..
time 2 ade gak member2 yg baru mai..
papepun happy dapat jumpa korang..

Paper pun ayu nak ucapkan..
Selamat Pengantin Baru
Kct love Joe
Semoga Bahagia DiDunia & Di Akhirat..
Xmo gaduh2 k..
gado2 manje xper hikhikk..ihikhik

10 comments:

Rozita said...

cantik arr kaler pink pelamin

FIESYAH said...

cantik ar warna pink...berani sungguh pengantin laki pki pink...setengah lelaki tu x suke mcm lah hubby syah...he...he...

ape pun selamat pengantin baru pade member sis...

naurah makwa said...

skang ni trend letak pelamin kat luar rumah..cantiknya!!

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

cntik tul pelamin ct..ayu tgk blog kite de pic tantik2 tau..

LuVidA^^ said...

cntek nyee....
meriah...byk bunge...
:D

AlizMieAlya said...

putih pink...cantekk...

[-suziey-] said...

tantik la color tema dia...pink//i likeee..
selamat pengantin baru ye..walupon xkenal..ekekk:D

nURmALa mAZLan said...

selamat pengantin baru utk kawan awak

cikin said...

slamat pengantin baru utk kawan are_u..;) pink tu sweet jer kan..;)

nAdiRah said...

lembut je nampak pink kaler tuhhh.