Monday, June 1, 2009

Preparation awal tue..

En. Arin dah buat preparation tue.. hahaaa.. utk menyambut bulan poser x lamer lagi nih.. Taraaaa nie die... dgn persedian sebijik motor, baru lagi amik hari senin ari tue.. LC lagi..



tue dier motornye.. terselit gak si budak iskandar nih, korang rase die tgh wat ape kat ctu??? hehee..

Yer la keje kat KL, camne yg kite sumer tau KL memanjangnye jam tambah2 lagi time nak balik keje berderet kete nak kuar KL adeiii.. fuhh.. nasib baik la ayu x duduk area agak ke luar bandar skit kalo x waduhhh...


Owner motor tgh semangat mengodek2 per lagi tue.. motor baru r katekan ahaksss...

Cuba bayangkan time bulan poser t camne surelah jam giler sumer duk sibuk nak balik umah berbuka ngn family... En. Arin ni siap kate xnak jdi macam tahun lepas lagi bukak poser dalam kete sensorang wakakaaa.. cian2.. untuk tahun nie awal2 lagi die dah buat preparation tuk mengelakkan kesesakan lalulintas bagus3x..


Iskandar sempat berposing lagi tuh.. ermm best la sgt motor baru ayah die tuh...

Tapi terpk gak t camne lak ngan hubby ayu yer, ape plan kiteorg?
Xkan nak naik motor ngelak jam gak cam abg arin kot, jauh2 tu? adeii..
So korang lak camne agak ape preparation krg tuk elak jam time bulan poser t nih..?

13 comments:

atty's said...

naik moto senang..tak jem..jimat minyak ngn tol..

nenekrock said...

wuahhh advance dh prepair awl haks bgs2..jln kaki je ayu leh eksesaiz =P

[-suziey-] said...

umangaih..awal giler prepartion..ekeke:D posa dh ganti ke..hahha:p

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

aik rasanye dh de entry ni hr tu..

FIESYAH said...

naik moto ar kak x jem...hubby pun pas abis kursus ni nak naik moto g keje elak jem kat PJ...

naurah makwa said...

UI MAK..awal benor preparation ni..posa lama g..y ker?haha..tapi kalau dok kojer yang hari2 kena ngadap jamme, harus ada mentadak mentadu nih..

nURmALa mAZLan said...

saya naik motor jer...senang

mummy_ayu said...

bagusnye...pandang ke depan betul..siap dah beli motor..tak yah jem jem kan...?

ratna said...

kami tak yah tunggu bulan posa.. skrg pun dah naik moto pi keje. 20 minit jer dari umah ke tempat keje kat area sogo tu. kalau naik kete mau lebih dari tu. ni cuti sekolah lg cepat..jln tak jem..

Y u Z z 9071 said...

dah fikir pasal puasa???

bagus bagus...

aRe_uDear said...

*k.Atty tul tue sokong2..
*Nenekrock tue r anbg ipar da semgt bonar tue.. ayu nak jln kaki adeii x dapek dik..
*Suziey awal2 jgn x awal.. ade pose gnti ker owg laki tuh wakakaa..
*Kzah memang dah msukari tue tpi tepakse tarik balik coz feed prob wak2 tue ahakss..
*Fisyah tue r nasib ayu x keje kat area jem nie kalo x poning2.. fisyahnyer blog ape yer x bgi pun???
*Naura xpe prepare awai2 sonang t.. mentadak mentadu yg berjasa nih wakakaaa...
* uik Mala nek moto ker fuhhh sure rempit giler tuh hehehee...
*Mummy Ayu, tue r bernas sungguh idea abg ipar ayu tuh.. per lagi mummy xnak torai nek moto kar?? har3x..
*Huhuu Ratna pun dah siap nek mentadak mentadu upernyer bagus2 yer la kalo x buat cam tue alamat manjanyer msuk lambat koje yer x???

Ija1202 said...

naik moto senang, x perlu nak tunggu lama2 dlm jem..jimat pun yer..hehee

saya said...

wah..mujur ada motor dan driver motor.. saya biasa dah berbuka dalam kereta. bawak bekal roti & mineral sajor. huhuhu..sedihhh..uwwaaaa