Tuesday, May 26, 2009

Kebah sudaa..

Salam sumer.. hadoii windu gak lame x berblogging nih walaupun badan x berapa sihat lagi layan jugak hahaa.. boring lak asik tido jer manjang.. hari nie badan dah rase kebah skit demam pun dah xde dah alhamdulillah... tinggal batuk2 jer lagi yg x hilang2.. naik perit tekak.. comfirm dah merah giler tue... Semalam g gak keje tapi badan rase still lesu lagi, batuk lak x benti2 last2 hari nie boss bagi cuti lagi hahaa.. best2.. start dari hari khamis dah mc demam sampai laa amboihh lame gak tuh..

Kalo nak diikutkan selama nie ayu memang susah nak demam.. kalo demam pun just biase2 jer 1 hari baik lah.. fuhh penangan kali nie punye demam hadoii len macam skit 1st time rase cam nie x larat, lesu bukan main lagi.. Malam khamis tue Hubby bawak g klinik Dr kate suhu badan agak panas 38dcelsius.. comfirm demam.. kerongkong merah batuk pun agak teruk gak.. per lagi ubat2an datang menyusul hahaaa.. nie die... ubat batuk, demam n antibiotik..


Nasib dr bagi ubat skit jer kalo x jenuh gak, Lepas habis ubat2 nie pun, still x bape nak sihat lagi.. So per lagi pegi beli ubat lagi.. hadoii kenyang makan ubat jer la nmpaknye minggu nie.. x kisahlah asalkan cepat sembuh..

12 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

semoga cepat sembuh..amin......

FIESYAH said...

bnyk2 kan rehat...k

ratna said...

take care okay.. bagi demam tu baik betul2..

[-suziey-] said...

nila blogger tegar..demam pn bloggging gk..ekek:D

baBe_ieza said...

siannyer..rest je la k..makan obat..skang ne memg musim panas...

j0jet said...

da baik lom nihhh?? xbaik aku nk kasik ubat baikkkkkkkk punya!!

atty's said...

kena rajin2 makan ubat tau..

naurah makwa said...

alhamdulillah..sudah sehat..taking care ur self k..

busyuksayang said...

take a rest...get well soon dear :)

mummy roshie said...

semoga cepat sembuh..amin...

qaseh & hubby blog said...

x sihat lagi ker??ciannya

Anonymous said...

x sihat lgi ek??cian dia