Tuesday, May 19, 2009

OneDrop Perfume Dah Sampai...

Hahaaa.. yang ditunggu2 dah kunjung tiba.. 2nd order dah maii huhuu..
Nak habaq2 skit kat kenkawan semua!!!

Buat masa nie ayu ade r wat bisnes kecil-kecilan, jual Minyak Wangi One Drop Perfumes dari Egyptian Potion, maybe sumer cam dah familiar dgn produk nie kan... kalo yg belum mai jenguk2 sat..

Maiii tengok...



So Sempena HARI IBU & HARI GURU,
Ayu ada buat
PROMOSI utk HARI IBU/HARI GURU
Iaitu Kos penghantaran adalah PERCUMA!!!
PROMOSI TAMAT PADA 31 Mei 2009



Sape Nak Cuba Mai.. Maii.. Maiii

Harga untuk 1 kotak (ada 8 botol kecil yg berlainan jenis)
RM40.00 & RM45.00 (Semenanjung)RM45.00 & RM50 (Sabah & Swrk)
Posting Free!!!!!!!

Minyak Wangi nie boleh Bawak Sembahyang Jangan Risau Lagipun Xde Campuran ALKOHOL & AIR Tahan Lebih Lama gitu.. Inspirasi dari Jenama Minyak Wangi antarabangsa




Perfumes Wanita


Perfumes Lelaki



NEW!!!!!
Calebrities Perfume!!!!!!
(Women & Men)


**************************************************************************
********************************************************



18 comments:

[-suziey-] said...

waaa bisnes..aahla ramai org jual mende ni skang ek..

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

amcm biz ada ok?

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

ada x minyak wangi pakai setitik je wangi selama2nye...hahahahha..

nURmALa mAZLan said...

macam nak belikan mak..tapi dia x reti pakai yg titik2 nih..

aRe_uDear said...

*Suziey& Kzah.. alaa bisnes kecik2 jer baru nak mula jer nih.. x mo torai ker?? heheee

*Jgn mcm2 lagi beli jer mala.. nie bukan yg titik2 nie jenis roll on.. celet2 jenis bebola tue senang nak pakai.. hahaa

MRS. K said...

hai ayu.. salam kenai.. ada lagi 1 bisnes mlm yg terbaru.. minyak wangi gak.. IM nama die..

*tuka link ye..

momguess said...

hohoho
rugi arrr
baru jer beli
tgk nxm mnth k
tp kalo order nxt mnth
fre shiping lg ker?

:: Cikgu Wiween :: said...

gajinnya meniaga perfume ;)

j0jet said...

wah, ko ni wat buss ape lagik nih??

aRe_uDear said...

*MRS.K untk pegetahuan one drp nie bukan produk MLM yer... ok da tuka link dah..
* bisa di atur Momguess, just nak tau lokasi kat mane jer, kalo sabah sarawak tue ehem2 laaa... heheee
*cikgu weweem niaga kecik2 jer x minat nak torai 1 ker ween ahaksss..;)
*Bizz ape lagik jet perfume r ko xmo torai ker.. hehee

fiesyah said...

usaha tangga kejayaan...wangi minyak one drop ni...

mummy roshie said...

owh..!!bagusnye ayu wat bisnes skang...
mummy dah guna...senang nak bwk semayang...wangi lak tu

aRe_uDear said...

adeii sorry anonymous@elina ayu bru trima komen tadi tpi terreject plak sowie.. boleh jer kalo nak shiping still free lagi kalo nak bgi kat ur mom no poblem just sms ayu klik http://onedropperfumesshop.blogspot.com/ k...

atty's said...

salam..kenal dr kty..

aRe_uDear said...

salam kenal2 gak tuk kak atty..

JIVEBUMZ said...

perghhh nanti boleh order sama akak la yer.. bila tarikh tutup utk promosi nie kak?? hihi

aRe_uDear said...

boley jer ilaa dialu2kan sesngt hehee.. promosi tutup depens pada stok ila.. kalo nak gtau jer k lalingg...

naurah makwa said...

naura dah bli celebrity punya..tp tak pernah pakai g..huhu.