Tuesday, May 19, 2009

Final AF7 X Bestnyer..

Hafiz Juara AF7 & Isma Dapat Trofi jer...

Tahniah to Hafiz Juara AF7 dpat bawa pulang hadiah wang tunai RM20,000, kereta Honda, percutian ke Eropah kamera digital, trofi dan lain-lain. Tahniah3x Hafiz Juara AF7 .

Aril mendapat tempat ke-2.. rezeki atau badi AF Masuk la 2 kot ahakss. Lagipun persembahan Aril memang agak bertenaga di Konsert Final AF7 nie, tapi lagu2 die x berapa best.. Tempat ke-3 Akim, Keempat Yazid manakala Isma pulang dengan tempat ke lima membawa pulang sebuah trofi

Walau bagaimanapun Konsert Final AF7 agak mengecewakan dan anti-climax terutamanya dari segi pemilihan lagu untuk setiap peserta Final AF7 dan konsep persembahan . Konsert2 sebelum ni lagi best lah! Final AF7 kali ini memang tak berapa Umpph dan agak membosankan:-(

Yang tak bestnya, hadiah Hafiz, juara AF7 bukan main lagi, Isma Hanya dapat trofi saja kerana mendapat tempat ke 5, bagi la sikit2 takkan trofi jer seribu dua pun jadilah.. ini hapah pun takde, tinggal family akhirnya dapatlah dikenali dan dapatlah satu trofi. Walaubagaimanapun, tahniah diucapkan kerana berjaya membuat persembahan di Konsert Final AF7!

AF7 tidak lah penting sangat, sekadar mengikut perkembangan semasa, lagipun perkataan Transformasi AF7 tu memang best didengar. Kita pun harus transform, ke arah kebaikanlah!

Okey, tahniah skali lagi lagi kepada Hafiz Juara AF7 , tahniah juga kepada Aril Naib Juara AF7 , tahniah juga kepada Isma, simpan trofi baik2. Tahniah kepada semua peserta Final AF7 kerana kepulangan anda ke alam realiti. Tentu sudah banyak berita2 dan isu-isu yang anda ketinggalan.

P/s: Thank for Hubby coz bagi sayang curik ayat2 tuk N3 yg nih yer hahaaa.. Cek malas nak wat ayat sebonar erh.. hehee.. muahahaaa

15 comments:

nenekrock said...

Tentu sudah banyak berita2 dan isu-isu yang anda ketinggalan.

MMG SAH LA PONNNN KEKEKEKE :p

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

ye la ayu..thn ni AF x byk dpt sponsor kot..lagu pn ntah hape2..rasa kecewa ckit la..klu stkat dpt trofi baik xyh masuk final..

naurah makwa said...

naura tak berapa ikut sangat AF7 nih..maybe agak bored kut..rather than yang lepas2 tuh..apa pun hafiz best gak wat presentation malam tuh..

MRS. K said...

haii.. donia.. donia..
klu tilawah al quran takde pon orang nak sponsor kasi kete..

aRe_uDear said...

*nenekrock tang 2 sure sgt2.. yer x ekekeee..
*tue r pasal kzah smpai tgl anak somi last dpt trofi jer cian..
*Tue ayu pun x sumer konsert layan ade2 sempat bru ler.. x best la af skrg..pape2 kejutan pun x menjadi wakakaa.. sumer org dah leh baca..
*Mrs K betul2 yg tue setuju ciput2 jer kalo hadiahnyer kalo bab2 tue.. ntahlahh..

mummy roshie said...

tul ckp ayu...sian isma...at least kasik la sikit 1 2 ribu kan...setakat keluarga di kenali jer...

hikhikhi.....mummy tak tgk sgt AF..tp layan gak la...

mummy_ayu said...

betul tu..af 7 kali tak best sangat..yang best hafiz jer...

[-suziey-] said...

ceh ni cetak rompak la nih..ekek:D

hmm xpnh tgk konsert af7..tiap2 minggu pn xtgk..xde hati la..before ths layan gk..tp dh tibna thaap bosan..xde mende dh..

aRe_uDear said...

* tue la mummy roshie, x adil gak ler kalo tgk lgsg x dapt pe cuma en bebola jer wakakaa.. tinggl family last2 adeiii cian die kan mummy kan..
* Mummy ayu pun sokong.. tul2 memang x best af nie dah x releven dah.. xyah ler wat lagi taun depan kasi tukarrr..
* Suziey nie la akibat kemalasan yg terlampau.. ahakss... So suziey teruskan niat xmo tgk af nie k tuk taun dpn kalo ader lar lebah berbaloi2.. hahaa.. yer r kalo tgk pun xde mende yg hebat pun tul x..

j0jet said...

ermm..xlayan dah AF7

nURmALa mAZLan said...

x dapat banyak sponsor la tu
tgk cam thn af3...siap dapat rumah lagi, pastu 2nd place pon dapat kete kan kan kan?

Shemmi said...

shemmi ingt tgk Wonder Pet lagi best la dr AF..

huhu...

aRe_uDear said...

* ye ker x layan jet?? tpi yer la nak layan camner dah habis pun af7 2 ekekeeee...
* Yer lah mala.. sponsor kurang sebab af nie x releven dah song jer jwpannyer..
* Tul2x shemmi layan wonderpet lagi bgus.. wonderpets2x.. yang penting kerjasamaaa. wakakaaa.

atty's said...

KONSERT AKHIR MMG CAM HAPA TAH..
ADIAH PUN TAK BESH..
ASTROK..KEDEKUT.CAMTU TAHUN DPT NO AF ANYMORE LAH..

Ija1202 said...

bg pendapat sy hafiz mmg layak juara...cuma mengecewakan lagu utk final mcm x dabomm!! sedikit membosankan...