Wednesday, May 20, 2009

Awat blog nih!!!! tension!!!!

Apalah kenenyer dgn blog ayu hari nie.... ishhh tension betul lerr..


Xtau lah ape masalahnyer pagi tadi bile update N3 baru.. tgk kat blog memember blogger lain ayu punyer N3 baru x keluar plak, yg keluar post N3 yang sebelumnyer "Final af7 X Bestnyer.." tue. B4 nih pun dah penah jadi sekali tapi hubby suruh copy n post balik semula N3 tue, ok balik lepas tue. Laa nie jadi balik dah cuba copy & paste balik post tue tapi tetap x boleh gak still nmpak "Final af7 X Bestnyer " tue jugak... arghhhh...

Waaaa kenapa nihhh.. tension2... Sehari suntuk gak mengodek-godek blog nie duk laa mengcopy, paste n post balik adehh... tapi solutionnyer x dapt2 gak macam nih!!! help me.. help me.. help me..

nangihtensiontensionblurtension tensionnangih

18 comments:

[-suziey-] said...

hohoh..sabo sabo..tu blogspot problm tuh..ekek:D

nenekrock said...

relexxx cuba publish skali lg

busyuksayang said...

ala dear...patutlah cam dah lama tak update :)

DYLA said...

ni ok je boleh baca entry yg latest ni.

aRe_uDear said...

* tue r pasal Suziey geram tu ler dari pgi tadi bengkerk jer tgk..
* Tue r malas dah nak publish N3 yg tue buat N3 baru yg len trus haaa.. baru boleh nenekrock.. fuhhh..
* Alaa laing busyuk sayang dah lame ker baru ari nie jadi ler yang.. bengkerk x habis lagi.. harap2 esok xde la mslah yg same jadi lagi...
* Haaa akhirnyer Dyla malam nie wat post baru, baru boleh masuk n update tue ikut aturan.. esk arap2 stabil ler mintak2nyer..b

conan said...

Rilek arr. tak semua perfect. mesin pon kekadang boleh break down.

nURmALa mAZLan said...

mmg problem kot skang..ada akak tu blog dia x leh nak upload gambar..sabar ye cik ayu.. "gadis ayu, lesung pipit di pipi"

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

dh ok dh ni ayu..dh de entry terkini kat bloglist akak..akak gak x settle2 g..aduyai..rasa nk geget je laptop ni..

MyDreamWeight said...

rasanya blog error kot... ada few members yg dah update tapi kat info kaseh pun tak kuar..tmasuk la ayu punya..tapi kali ni ada pulak.. hehe

Shemmi said...

huhu...

blog sedunia dah berlambak2..
maybe berlaku traffic jam kot..

hehe..

cool babe

aRe_uDear said...

Tue la ape la kenenyer nyer dgn blog ayu nie.. adeer sesape yg tau dak???? adeii ;(

j0jet said...

iye la, smlm smp rini aku nmpk entry lama ko..

Dayu said...

cuba cek kat tarikh dia
mana tahu ayu tersilap tarikh ke

aRe_uDear said...

Dah check Dayu tapi same jer.. xleh2 lagi.. mak aiii. tensionn dik nunn..

mummy roshie said...

yer l kak ayu...maybe blogspot problem..
tp kan..bila mummy klik blog kak ayu nih...mesti dia kuar cam error kat pc mummy..selalu kalo camni sebab virus...cuba kak ayu check balik... sebab bila mummy klik page org lain ok je...cuma blog kak ayu je dia cam kuar flash...

ai said...

Ayu..aritu aku pon kene camtu gak. Kat blog kedai aku. bila bukak yg tak updated lagi tau!! kene refresh baru kuar yg baru!! tension giler aku!!

aRe_uDear said...

* Mummy kalo kuar flash tue bukan virus tu maybe widgeo tuh..tuela tension jer hubby gtau maybe feedburner ader poblem.. ntah lerr
* Haaa tue ler ai.. skrg jdi kat ayu lak adeiii..nak frefresh cam ner yer gtau skit.. naik fed-up dah tgk bendalah nih..

aRe_uDear said...
This comment has been removed by the author.