Friday, May 15, 2009

Jangan Tegur weii...

N3 yang xsempat2 nak dipost ari nie ku publishkan jua akhirnyer hahaaa...
Jangan Tegur weyy tapi kalo korang nak tegur jugak.. hah! g r tegur ahaksss...



Rasenye sure ramai yg dah tgkkan cite nie ...
memang best tapi ayu rase boleh tahan gak seramnye huahahaaa..

Jom layan ayu bercerita kejab...

Penat2 jln kat Pesta Buku ari tue ayu ngan hubby terus g tengok wayang , layan cite Jangan Tegur huhuu.. ermm.. cite die memang best kire ok gak laa dari Cite Jangan Pandang Belakang. Nak dijadikan cite kami dapat site belah tepi untuk 4 org. So ayu dgn Hubby site 4&3 site 2 lsebelah tue kosong n site 1 ade ader sorang awek , die duk sensorang kat kat site tue, member2 die yag lain duduk kat site belakang kami...



Sure korang tau kan dah tengok cite seram.. alamat lah.. nak dijadikan cite baru start mukadimah dah mengejutkan ape lagi menjerit2 r budak kat sebelah ayu nie. So tanpa di sengajakan dgn ayu2 sekali terkejut adeiiii... jantung jangan cakap lar laju giler.. wakakaaaa suspen tul lawak pun ade gak kalo dipk2 balik hahaaa.. terkejut pasal sound effect tue satu hal, budak kat sebelah nie plak menjerit-jerit bagai lagi la terkejut dibuatnyer.. hadoiii...

Memang cite nie sound effect die bagus.. sepanjang cite nie asyik terkejut manjang hadoii.. tapi kalo yg tahan tu tahan la tpi kalo ayu ya ampun laa jiwa x tahan tgk mende yg mengejut n menyeramkan cam nih.. siap ckp ngn hubby nak kuar panggung lagi.. tpi xkan nak kuar sensrg lak mak aii so tutup muke jer la erk kalo sin2 yg ala2 g2... Nasib baik Pop corn x tercampak dek krna terkejut hahaaa... tapi kalo krg nak tau ayu yg ajak hubby tgk cite nie last2 sendiri yg x brani wakakaaaa..


Tapi kalo diingat2 balik hal budak sebelah tue mmg kelakor giler duk menjerit2 sambil tutup muke lagi tue hahahaaa ... adeiii lomah den.. dah r jiwa ayu pun ala2 takut x takut jer, dpt lak member sebelah penakut dah kite plak terjoin die jerit sekali wakakakaaa.. So yg jdi mangsa Hubby kat sblahlah punya kuat lat kite peluk die siap minta kepit2 lagi wakakaaa..
Sorry yer bie muahahaaa...

Pas cite tamat, time nak kuar trun tangga leh lak terpegang pakwe lain adeii.. ingatkan hubby chubby ku cayang.. kite duk laa panggil die tapi x pandang muker laa pas2 siap tarik2 manje lagi upernye pakwe lain.. pakwe 2 siap ber eh2x lagi pas2 sengehh golak... waaaa maluuunyer... biee help me... (sambil mate jeling kat bie yg tgh baca n3 nih.ermmm..)

13 comments:

nURmALa mAZLan said...

wakakakaka
wakakakakaka
camner leh tersalah org ni? bahaya nih? hahaha~ kalau lelaki tu ada gf, seba baik gf dia x membelasah ayu..huhuhu~

MyDreamWeight said...

haha ayu.... kalau kaseh ler kan jgn harap nak tgk citer momok camtuh..buat rugi tiket jer.. sebab 80% tutup mata jek hehehe..mmg penakut..

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

hahahahha..akak pernah tgk wayang cite kl menjerit 1 kt klcc dgn xbf dulu exited punya tgk popcorn jatuh kat kpla org depan..wakakaka..aduyai..cian org yg duk depan tu..hahahahaha..cmne leh tersilap..tu mesti dh takut tahap gaban tgk cite jgn tegur tu..tu la lain kali jgn tegur..

[-suziey-] said...

uish seram sgt ke..sound effect je kot yg baut terkejut..ekek:D

adeii cemana bole slh org plak nih..ensem x org tu..ekeke:D

aRe_uDear said...

* hahaaa pueh krg gelak yerr... tue laa x pasan ingtkan pegang tngan laki sndiri upernyer idakk adeiii.. maluu..mmg die pun bwk gf die aweknyer pndg jer mare ler tuh x pasai2..
* tue r kaseh kalo tau x mo tgk dah tpi dlm2 takut pun ayu suker tgk cite cenggitu.. ahaksss menempah ler tuh..
* oo kzah golak sakan yor..wakakaaa tue lagi dasyat popcorn jatuh atas pale org tuh.. wakakaaa tue yer lawakss..
* Seram r gak suziey tambah2 ngn sound effect lak lagi maunyer x seram..xtau la camner trpgang adeii.. x encem ler encem hubby ayu lagi wakakaaa...

nestumrasberi said...

ayu akak pun takdenya nak gi tengok citer cam gini
tak nak menakotkan diri...hihihih

hahaha kelakar terpegang b org lain
hurmm akak pun ade pengalaman cam gini.kes silap masok keta.
mula2 hb parking kat situ pastu dia gerak depan sikit. sekali keta lain yang parking tu sama kaler
akak konpiden je masuk dalam keta siap pegang peha lagi
sekali toleh kanan
makkkkkkkk larikkk tak cukop tanah
malu malu seh
hb kat depan dah keras gelak
dia nampak akak masok keta orang lain

aRe_uDear said...

wakakakaaaa... nie baru leh gelak lebeyy nih nestumrasberi.. yg x than tue leh lak masuk kete org len pas2 sipa pegang PAHA lagikkkk wakakakaaaa..x tahan den nak pocah peut dah nih hahaaa.. So moral of d story leh kali rajin2 memandang kiri kanan depan blakang erk reminder tuk dri sndiri gak hahahaaaa..

Shemmi said...

pasni mesti ada citer..

"Jangan Silap Pegang"

huhuhu...

naurah makwa said...

teringin lak nak tgk..tapi takut la..

conan said...

Berani ayu tengok cite seram ye.. kalau aku idak ler.

busyuksayang said...

hahaha!!! scary sgt ker cite tue???

aRe_uDear said...

* mak aii Shemmi malu iiii.. ekekee..
* Naura kalo brani baru g tgk k.. kalo x buang duit coz duk tuttp muke manjang wakakaaa..
* Hahahaaa Conan x brani gak ker tgk cite seram wakakaaa klakornyer hahaa.. xper x elok pun tgk cite cam tue kang teringat2 jer manjang..
bayangkannn.. hehee..
* Xdela scary sgt Busyuksayang tapi boleh laa coz die nyer sound efek die adeii bisa wat jantung betup detap yang.. siap tutup muka lagi wakakaaa

hana_tomei said...

hahaha''leh silap pgang..mesti malu giler ar...huhuhu...adeh kalu hana yg kena ntah mcm mane la rupa time tue agak nye...hihihi