Wednesday, May 20, 2009

Happy giler!! siap sudaa...

Tukar skit ayat nie x sure nak raser happy ker tidak, x sure lagi blog nie dah ok or mereng lagi... kalo okay alhamdulillah.. xdelah nak tension2 lagii.. hahaaa.. yer la semalam sehari suntuk duk mengodek2 blog pasal problem tue, akhirnya malam tadi baru settle ok pulak.. haaaa lega den.. tapi pagi nie xtau lagi kalo still mereng gak.. mau ayu close jer blog nih..

tue akibat tension bangat, ntah ape kene update blog jadi cam 2.. last2 malam tdi baru teringat kene buat hantaran tuk abg adehh camne lah lupe wakakaa.. abg nak bertunang ari sabtu nie.. So ayu ler yg di pertanggungjawabkan membuat hantaran x banyak pun 5 hantaran jer.. barang dah siap2 beli hari tue tapi time nak buat asyik bertangguh-tangguh, nasibla malam tadi blog ade masalah leh la pk ker arah lain skit hahaa kalo x duk mengadap laptop manjang wakakaaaa...

So kusyuk buat hantaran punyer pasal lupe blog langsung, sempat r siap tapi ala2 jer la belum bertul siap lagi, kira dalm 3 bekas hantaran ready..

Nak tgk.. tapi ayu just buat simple2 jer... nak lebey2 x reti lak ekekekee.. Hantaran kaler Pink lagi wakakaaaa x suker x suker.. tapi dah org yg bertunang berkenan so ikutkan jer ler..

Ok yg nie hantaran bagi Bunga Rampai & Cincin Tunang uolss...
X siap lagi nih ader yg perlu dibege2 lagi...


Nie mmg sempoii giler ayu buat hehee.. ok lah tue asalkan menjadi tuk org yg x biase wat hantaran2 nih.. nie utk letak kuih-muih


yg Ke-3 Nie lak untuk Letak buah-buahan tapi x siap sepenuhnyer lagi erk hehee... Bunga tuh just ayu sangkut jerk tuh hehee.. Pasal semangat nak tepek gambar nih so nakwat camner hahaaa...


Hantaran untuk yg lagi 2 TepakSireh & Kek lak.. haaa yg tue kene wat last minit uolss kalo x alamat.. habis depan mato den jor t kek tuh wakakaaa... sengihnampakgigi

8 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

pndai ko gubah hantaran ek..akak masa time adik akak tunang akak kna buat hntaran..dh nasib agaknye akak kna buat hntaran adik dulu..

mummy_ayu said...

cantik la. pandai u buat gubahan ek..?

:: Cikgu Wiween :: said...

pandai gak ayu gubah hantaran. :D

j0jet said...

eleh, cantik ke mummy_ayu? mmg cantik pon..bleh abg ko pecaya kat ko ye..abg aku mesti fikir sejuta kali sebelum pecaya kat aku!!hikhik

arnirina said...

uiii teror nye buat gubahan. kalo sy failll!!!

aRe_uDear said...

* pandai skit jer kzah cuba..
* Cantik ker mummy alaa wat simple2 jerw..
*Ween hehee..bole laa skt..
* Tgk org la wakakaa.. Jojet bukan lagi percaya abg ayu kat ayu.. lebeh dri pecaya tuh wakakaa..
* Arnirina alaaa malu cek.. simple jer laa ayu buat nih.. pilih yg sonang2 jor..

nestumrasberi said...

uhh kreatip jugak ayu ni
tangan akak ni very the keras
lunyai bunga tu akak kejekan...hiks
selamat bertunang pada abang ayu

qaseh & hubby blog said...

teror wat hantaran nie,t leh wat hantaran untk akak palak.......hihhi