Thursday, April 16, 2009

Tag from http://nmmy84.blogspot.com/

  • Cs Dyla
  • Isya
  • Areyou_dear (it's Me!! hehee)
  • Nadirah
  • Cujen
  • Khaleda
  • Mama Hajar (if larat ko buat k)
  • Orked (mummy orked rajin buatkan)

Diatas senarai name yg telah di tagging oleh Pn Wadah a.k.a http://nmmy84.blogspot.com/ kite k..
Waaa syoknyerr name ayu tersenarai THANKS wadah 4 tagging me Muahahahaaa...

Jom kite bertangging....

Tag - Tentang Blog

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

  • ayudear.blogspot.com/
  • name tue semperna name sendiri jerw tapi bab yang tang DEAR tue saje menambah2 lebey manje gitu.. hikhikhikk...


2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

  • http://ayudear.blogspot.com/
  • http://ayudearbizz.blogspot.com/
  • hadoii soklan nih!!! ermm idea tue timbul lame dah tym memula nak namekan bisnes sendiri dlu tpi x jadi so simpan wat kenangan jer laa.. bile aktif berblogging teringat lak name tue so qhaud(cam name student af 7 lak heheee) akceli sebenarnyer 'kaut' jer lah kann.. cam comee jer name ayudear tue elehhhh hehee..

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

  • Ape-ape jer yg boleh dijadikan entri sonang cerita huhuuu..


4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

  • Never n ever chewahh...


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

  • Kalo korang nak tau Pentagging ayu nie laters ceritaceriti die dah pun tukar umah baru die yang come tuh yer x wadah a.k.a http://nmmy84.blogspot.com/ dikeliling burung2 n dedaun bertebaran disekitar rumah baru die 'chewahh ayat x leh blah' hehee.. tomeyy yangg.. good effortttt..

So skrg Ayu menghadiahkan sebutir TAG nie tuk memember lain yang tersayang k.. rajin2kanlah jari jemari anda k..

5 comments:

bukhairiah said...

tq..ada ms y tlebey2 ummi wat k..

Dr Yakub Blog said...

banyaknye duit tu, murah rezeki....hehehe

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

tq ayu..susah bebenor soklannye..berpeluh kaki akak dibuatnye..hehehehhe..

aRe_uDear said...

*Ok Buk no poblem.. ikhlas nak bg tuh hehee..

*Dr Yakub murah rezki opis jer bukan ayunyer adeiii.. kuciwaa

*Kzah hohoo tuh kira mencabar soklan tuh hahaaa..

mummy roshie said...

ayu....mummy dah buat..!!!!