Tuesday, April 14, 2009

Nak DUIT tuee...

Hari nie mmg agak penat skit coz tadi kene transfer masuk kat maintenance opis handle student2 utk penginapan dorang, kalo ikutkan mmg xde kene mengene tetina ayu handle mende nih kan coz ayu bahagian Sales keje dngn Housing Developer tapi memandangkan Syarikat nie ader wat konsep Beli & Sewa (Untung oo kalo beli umah nie... Chewahh promot lak...) So bahagian maintenance nie la yg banyak n kene deal ngan student adeiii lecehh siutt...

So kenelah melayan kerenan beratus2 student yg mai tue kan.. macam2 perangai n ragam.. sumer la ader.. Petang tue pas habis time keje haaaa tym nie yang paling sheronok terutama my BOSS r kan hahahaa.. TiMe MENGIRA DUIT huhuu.. beshh.. kiteorg berjaya mengumpul "Cash Money" Opis aku nyer duit lerrr.. bukan ayunye adeiii.. sungguhh... ermm dapat pegang jer lerr waaaaa...


1st Collection (Morning)

2nd Collection (Afternoon)


Hahaa nie lak Collection yang terakhir kiteorg pungut petang tue..

So agak koranglah kan Jumlah Keseluruhan yang berjaya kami collect berapa Ribuan gamaknyer yer..???

(Soalan matematik utk ari nie k hahaa... )

4 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

ayu..nak ckit..akak nk g shopping..huhuhuhu..

aRe_uDear said...

KZah n Dyla same naik nak duit tue tuk g shopping.. hahahaa pompuan r kate kan huhuu.. Nah3x amik sowang skit nah hek3x..

mummy roshie said...

ayu..biler nak belanja makan nih..yum yum..!!!!

aRe_uDear said...

jomm shie bebile pun bleyy ahaksss...