Friday, April 17, 2009

Pakej Honeymoonku...





Nie Kalo korang nak tau Hadiah Pakej Honeymoon untuk Ayu & Hubby dari My Older Bro... tapiiii sampai laa ni x dapat2 nak g lagi coz masing2 buzy dengan keje yang x penah habis2 tue..

Hari tue dah plan nak g time cuti sekolah tapi hubby lak time tue minggu Student die Exam huhuuu... time tue dah agak bersemangat dah nak tapi x jadi gak... chedayynyer :(

Waaaaa bee.. bile leh dapat cuti nie nak g jenjalan ke Sabah nie....






Tgk nie dah siap2 tulis name pun punyer dah x sabor2 nak g.. tapi entah bile dapat pegi agaknyer ermmm...

7 comments:

mummy roshie said...

wah..!!bestnye hadiah ayu...

paan said...

ayu baru kawin ke ?? bape umur ayu skang ??

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

syonoknye..nak ikut nnt leh x?

aRe_uDear said...

*besh kan mummy, so mummy xmo bagi hadiah kawen kat ayu kerw ahakss...

*huhuu xder la baru sgt Paan bln dobelas ri tue.. umur huhuu RAHSIA gitu... Chewahh..

*Kzah bab tang nie x leh itottttttt hahahahaaaa..

paan said...

ayu kawin bulan 12..paan lak tunang bulan 12 ari tue.ahakz..

busyuksayang said...

are_u, best gi sabah nie...kat sana nanti, jgn lupa gi kundasang...best place for honeymooner...:)

aRe_uDear said...

yer r Busyuksayang ayu dah bnyak kali g kundasang tuh mmg beshhh sejukk.. so nie kali pertama nak g ngn Hubby lak hehee.. x sabar rasenyer nihh...