Saturday, April 18, 2009

Rebut broadband tue...


Hari nie memang betul hari blogwalking time lah huhuuu... kira dari pagi sampai lar ke petang Ayu n Hubby mengojerkan blog kiteorg nie sampai selambak spyware masuk laptop nasib lar hubby pandai bab2 cam nie kalo x habissss....

Pastu last2 leh lak begaduh2 manje pasal berebut broadband hahaaa.. (teruk tau bee nie..) mane xnyer.. selama nie hubby pakai U mobile tapi kat cni U mobile xde coverage hahaaaa... padan muke bee hahaaaa.. last2 Broadband Celcom Ayu tue la yang jadi mangsa rebutan..


Yang x tahan nak gelak tue boleh plak time ayu kuar kejab ke dapur jap hubby leh amik kesempatan masuk die nyer dashboard blog profile.. bape saat jer kuar nihh eeee geramm.. pas2 bile hubby kuar bilik lak ayu pulak tukarkan ke dashboard blog profile ayu balik hahaa.. cenggituu laaaa sampai ke petang xtvt kiteorg hadoiii... tue yg leh gaduh sampai ketawa terbahak2 tuh hahaaaa...

7 comments:

♥miss zaza♥ said...

alalala
so sweet ;P

tun teja said...

heheh... syok nye dpt bermanja manha dgn suami. ayu kat mana ye?

salam kenal dr tun

aRe_uDear said...

*hadoiii tue la Zaza n Tun Teja.. nak jumpa lame ngn hubby pun harap hujung2 minggu camni jerla kalo nak bemanje2 pun.. wat mase nie terpakse PJJ dlu ler yangg chedayynyerr..;(
but d way ayu kt tg malim teja...

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

hahahaha..gaduh manja2 xpe..jgn gaduh perang dunia ke 3..minatk dijauhkan..

aRe_uDear said...

huhuu.. yang tue mntak dijauh kan ler kzah.. hehee...

mummy roshie said...

kekekeke..gaduh2 manja..so sweet..!!

aRe_uDear said...

ahakss (hihii maluu).. tuk Mummy cayangg..