Thursday, April 9, 2009

Napela aku gayat!!!

Teringat lak nak g jenjalan kat Genting.. ermm..

Last menjejakkan kaki kat Genting Highland nie bulan 1 ari tue, time lepas kawen kire Sponsor Pakej Honeymoon dari my sis n abg ipar.. baru kawen kan hehee.. stay kat cna 3 hari 2 malam, tapi cuaca tym 2 x bape bagus hujan manjang tpi tuk yg g honeymoon besh r tpi yang datang tuk main kat theme park nie alamat rugi laa duk beli tiket tpi x leh main huhuuu…. dengan sejuk n kabus kuat gilerr.. memang beshh...

Nape laa aku gayat erk???

Kebanyakan permainan kat cni sumernyer yg Gayat2 kalo korg nak tau sampai laa nie ayu still lagi x berani nak main xtau r betapa perasaan gayat ayu nie bebuak2 belebih2 plak kalo tgk benda alah nie.. hadoiii gayatt nak main.. tah bile laa agaknyer keberanian 2 datang kat diri aku nak naik menatang nie hadoiii..

So time nie tgk jer laa my bro & angah naik... ayu duk tgk dari bawah jerw... hehee



Pic yg nie lak time Hubby tgh naik, gerunnyer tgk mainan nie ee rase cam nak tercampak jer org yg naik menatang nie, dorang nie x gayat kerw.. hadoii..

6 comments:

baBe_ieza said...

hehehe..iza mase gi genting pas tunang ngan kengkawan hubby , sempat naik seme game sekali..gayat gak..

bukhairiah said...

lamer gak xg cni..last tahun 2007 kot..bwk anak sulong..naik mainan budak2 jer la...

aRe_uDear said...

*ieza: huhuu kire tahan gayat gak la ieza nie.. kalo ayu mau kuar anak tekak sumer hohoo..

*bukhairiah:hehee awat x cuba mainan budak besor yang.. hehee

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

klu akak naik menatang tu mau melolong akak kat atas tu..turun sure muntahnye..uweeeeeekkkkk..

mummy roshie said...

kekekeke..samer la ngan shie yg gayat nih...tp tetap gigih kan naik keta kabel...

aRe_uDear said...

*ok r tue kzah melolong kalo ayu tgh cenganer tah jadinyer huahuahuaaa..
* Shie segeng r kite.. tpi ayu tang nek kete kabel tue ok plak xder r gayat.. cma mende yg berpusing2 laju jer gayat tue terlampau skit hehee