Thursday, April 9, 2009

Adeii Bocoqq lagi..

Tengok nie Syiling bilik bocorrr waaaaa...



Adeiii bab2 nie yg leh wat hati sebell tahap max nihh... ari tue dah minta org tlg repairkan laa nie die bocoq lagi waaaaa... Mane tak bengang tang tengah lelena tidoq leh lak ayak nitik2 kat atas katil tpi yang x beshnye tuh nitik atas badan kite lak tue, ingatkan si Ratu wat leleh atas katil upernyer ayak ujan Syiling bilik ku bocoqqqq... abehh r gak suku dari kaki aku nie lenjun dek penangan air ujan tuh yg pelik tue camno leh x sedar, sure tido mati malam tuh.. hadoiii...

4 comments:

masviona said...

palng tak suka if ada bocor2 kat atap umah nih dah tentu2 xleh nak repair sndrik n kena panggil tukang kan...huhuhu....tp yg kes u nih lagi mencabar rasanya air menitik smpai ke atas katil...huhuhu.

neway cantik ar kelambu ke tuh...yg ala² mcm kat bali tuh ek....cantiknye

aRe_uDear said...

kelambu tym kawen tue masviona cantik erkk hehee tq....tue r bebulu tul, bila duk tgk syiling cenggitu.. dlm bebyak syiling tmpat bawahnyer katil ayu lak tue die pilih nak bocoqq waaa..

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

jenuh la ko ayu..bila time ujan kna tadah..klu kna tilam mau berbau ni..

aRe_uDear said...

hahaaa.. tau xperr kzah..jgn sampai rase nk tampal bocoqq tue pkai koyok da r.. huehuehueee