Monday, April 13, 2009

Tag from Bukhairiah@Mrs Bubu

Anywhere ni Tag dari Bukhairiah thanks mrsbubu bagi tag nie kat ayu
so xyah buang mase lagi mai kite settle kan tag yg bubu bgi nie k..

1. Letakkan gambar profile anda



2. Terangkan apa maksud gambar itu?
Pic nie time ayu bertunang bln 5 tahun lepas.. so maksudnyer gambar memang cukup2 bermakna buat ayu lah kan.. Chewahh nampak cam cun jerw pic tue (perasan lak hehee) So bile dah dieditkan cam pic illustrasi la plak special gitu..

3. Kenapa pilih atau letak gambar itu?
Sesuka hati jer nak letak pic nie... akceli banyak pic lain tapi malas nak publish pic yg real memula nih cadang nak xpose pic skit2 jer hehee.. cuba bayangkan kalo ayu yg lukis gambar tue jadi x agaknyer hahaaa.... chewahh ade hati perasaan...

4 comments:

mummy roshie said...

suker blog awak nih...cantik..!!!!

aRe_uDear said...

time kasih shienye blog pun cantik gak...muahaahhahaaa

DYLA said...

amboi, byk nyer duit tue!!
kalau dpt, ari ni gak nak gi soping. best best!

agak2 baper tu? 4-5 riban ada?

aRe_uDear said...

banyakkan dila best kalo tue duit sndri punyer hohoo.... ciput sgt 4-5riban tu dila huhuuu....