Monday, March 23, 2009

International Hot Air Balloon Fiesta 2009 @ Putrajaya

Sabtu lepas hubby ajak g Putrajaya jalan2 sambil calebrate my besday la, coz ari jumaat msg2 keje malas nak amik cuti alg2 dah ari jumaat, baik tgu sabtu trus yer x.

Kami gerak dlm tghr, tpi dropby kat Cheras dlu hantar ayahanda kat umah tutt.. pastue trus gerak p Putrajaya. Ermm perut lak dah berdondangsayang nih so kene la snggh Bangi dlu g mamam adeii lewat dah.. Pastu g Klinik Haiwan jab nak beli mkanan si Ratu nie dah abes lak sempat gak sembang2 ngn Dr veterinar kat c2 tnya pasal hal kucing2 xspecially hal Si Ratu la..

Ada Fiesta larr..
Sampai Putrajaya dlm kul 5 lebih tgk Jln Jam giler kat area Presint 2 nie, kat cnie ada festival International Hot air Balloon Fiesta 2009 huhuu besh2x.. dah nampak rase Happy n x sabo kat muka hubby kite nih.. hehee.. Ramai btl orang dtg, serata2 di buat kat Monumen Alaf Baru so luas r.. merata2 cerok ada org adeii.. Tgk r pic nie kalo x caye..

Nie sumer tgh x sabar tgu acara Balloon Fun Fly nie


Smpai2 cni tgk ramai duk men layang2 Marsyal plak tgh prepare tuk acara Fun Fly

::Kat bawah nie detik2 waktu acara FunFly::






1st time tgk fiesta yg mcam nie best rupanye, macam2 bentuk balloon ade; buah Oren, Ayam, Gajah, Badut, Cawan Nescafe pun ade menariknyerr rugila sape2 yg x g tgk. Kusyuknyer pasal sedar x sedar dah nak masuk senja dah. Cadang nak balik, tpi hubby kata ade acara best lgi kul 8.00mlm acara Night Glow.. Walawehh memang cantik ikut rentak Lagu lagi..


Nie Waktu acara Night Glow

So kepada kawan2 yang x dapat g fiesta 19hb-22hb mac ari tue, so leh la tgk2 gambar2 acara tue k hikhik...
International Hot air Balloon Fiesta 2009




With hubby@Putrajaya 21/03/2009

2 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

syonok la ayu g tgk beyon..hehehehe..nk itut naik beyon...uwwwwwwwaaaaaaaa...

aRe_uDear said...

hahaaaa.. x boyehhh itutt... huehuehueeee