Sunday, March 22, 2009

20/03/2009 Specialnyerr

20/3/2009, Friday is my Special Besday, first birthday celebrate with my hubby.

What do I get during my besday?

Hik2.. 19/03/2009 sempena menyambut besday nie x banyak plan pun tuk tue, coz hubby bz sgt student nak exam kene banyak buat preparation, so malam tue just calebtrate biase2 jer xkisahlah asalkan malam tue hubby ada dah ckp bagus dah hik3x..

So malam besday tu, kitorang gi jalan2 ke pesta konvo UPSI, pas 2 g makan2 ler per lagi.. So waktu ayu sibuk2 tgk baju2 hubby hilang xtau g mana, last2 dtg balik bawak bunga sejambak tuh huhu.. bestnyer so sweettt.

Cantik kan...?? luv u bee..


Pastu yang paling best tue dapat 1 lagi present yang dah lame gak ditunggu2 nih guess wattt?

huhuuu nie die My special Celcom Broadband


Wahh syioknyer.. ari jumaat dapat bnyak gak wish besday dri memember, pape pun thanks buat kawan2 yang wish k, thank you so much...

Ingatkan kejutan besday setakat tue jerw, rupa2nya ade lagi hehee.. malam 2 bile hubby balik keje, ayu msuk2 bilik tgk ada lgi present haaaaa... xtau nak kate ape dah kat hubby nie..


Yeahh tue die.. ade 10 kuntum bunga ros merah n putih lagi i like it...

Jambangan bunga lagi hahaaa tpi yang nie lagi special siap dengan special Coklat lagi. Nak kate membazir xleh jugak org da kasikan kene laa amik walaupun dapat 2 species Jambangan bunga yg berlainan x kisah asalkan dari yang tersayang tul x...???

thankss n luv so much dear....

4 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

selamat hari lahir ayu...muahhhhh..

aRe_uDear said...

tq kak azah.. hehee...

DYLA said...

sonoknya dpt gi...

kami tak dpt gi ler.. :(

aRe_uDear said...

alaa ciannyer die, rugi r x dpt g Dyla best 2 tpi xpe tuk mgubt kkecwaan Dyla 2(chewahh)tgk r pic2 yg ayu post 2 k..