Tuesday, March 24, 2009

Nakalnyerrr..

Haa skrg baru bleh publish pic Si Ratu nie (kucing kesayangan lerr) coz skrg die dah beso skit dah baru nampak isi gempalgempul badan die nie kalo x waktu mula2 beli dulu cekeding jerw alohh..

So laa nie umo Ratu nie da masuk 2 bulan dah, Semenjak 2 menjak nih, nampak la semakin Cerdik si Ratu nie dengan Nakalnyer dah sama naik dah hadoiii... tabiat terbaru Ratu nie die suker la sgt2 main gigt2 kaki org xspecially kaki tuan die laa ckup berkenan sgguh..

lagi 1 habit die kalo masuk bilik ayu x reti2 nak kuar suker sgt laa duk terperap dalam bilik tue maybe die pun nak layan air-cond kot, kan laa nie musim agak panas hahahaaa bijak2 ratu..

Pastue Perut lak dah semakin memboyot n Montok adoii akibat selalu belebeh makan sape yg bagi yer x tuan die gak hehee.. so skrg dah jadi cam perut papa joy die dah hahaaaa... tgk r aksi2 manje perut si Ratu nie hadoyaiiii...

Lepas makan kenyang2, xder keje lain lar per lagi bobom r nie r hobi Ratu yg paling femes skali kalo korang nak tau.. Pas makan, tido, main pas2 yak hahaa.. ulang cenggitulah aktivity die.. tapi yg x tahan tgk tue mane dan jerr die leh tido kat tgh2 jalan ruang tamu pun boleh jadi akibat dah kekenyangan sesangat dah ish3x Ratu ratu....

Beg keje ayu nie ckp mnjadi kegilaan si ratu nie tuk buat main pas penat main haa jadila cam habit yg femes die wat nie landing baik punyerr gerammmm..

Bila dah puas bobomm.. bangun2 jer nak ajak main lagi, tue la rutin harian Ratu nie.. paperpun cayanggg kat die..

Cute x Si Ratu nie??? walaupun bile snap pic die nmpak mata jer lebih tpi tetap comee g2.. muahahahahaa..

4 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

comeynye budak berbulu ni..hehehehe..

aRe_uDear said...

heheee.. budak bebulu hahahaah... tomeyy kann..

DYLA said...

ayu,
kalau nak tau, sy takut tau ngan kucing. tak dpt la nak main2 mcm tu. tak tau knpa ngan kucing pun nk takut.

aRe_uDear said...

Dyla takut kucing wakakakaaa.. takut watpe kucing tue kecikmolekk jer la dri kite nihh.. Ratu ayu nie suka men gigit2 kaki tau seramm x dgr dyla hahahaaa...