Tuesday, March 17, 2009

Going to the next level

Memandangkan hari nie betul2 free (mengular sebenarnya..) tuk aku buat blog nie entah mcmana tiba2 terfikir lak saat 3, 4 bulan hari2 sebelum nie…

Ermmmm….

3, 4 bulan Sebelum…

Hectic Days
Hari2 yang paling hectic buat aku time2 nie laaa.. ermmm mcam2 kene pk nak kawen la katekan hihii.. dalam debar2 mnunggu hari bahagia tiba nie memang dalam tekanan… macam2 yg kene pk dan kene buat.. aduiii letih, penat , seronok gementar semua dah bersatu huhuuuuuuuu
Kekuatan Mental Fizikal
Tp memang betul la org kata time2 nak kawen nie memang memerlukan kekuatan mental n fizikan, bukan ape ada2 mase tue boleh naik fed-up, kena pk pasal hal tue hal nie.. ermm kad kawen, persiapan majlis semua huuuu… kena berkorban masa n tenaga betul lah.
A lot to think
Dalam waktu2 nie laa kalo nak rase mcam2 perasaan wujud bercampur baur dah sampai kekadang naik confius pun ada.. confius??? bkn apa time 2 laakene wat keputusan nak tema ape?? baju kawen nak yg mcmna, pilihan kad kawen, nak pilih mak andam mane semua laa nak pk.. tpi aku kira bernasib baik gak laa ada family n kenkawan yang suker bgi advise berkenaan hal2 nie alhamdulilah.

Memanglah kalo dah perempuan namenyerkan kene la cerewat skit bab2 camnie… Kadang tue ada la terbegaduh skit dgn tunang (now my husband♥ laa). Tp semua tue kira pengalaman memang x boleh dilupakan. Yerla sekali seumur hidup.

No comments: