Tuesday, March 17, 2009

Friday already

Kembali....

Ari nie 20/02/2009 cam xder mood nak wat keje la plak, naya jerw kalo boss tau nih hihii.. tp xper die x msuk opis lagi. Cadang nak layan Blog sekejab.. ermm pejam celik pejam celik tup2 cepat betul dah ari jumaat, rasenyer macam baru lagi keje tuk this week nih huhuuu..


Plan for this weekend

Expect nak g umah my sister dekat Lumut area pangkalan TLDM, pas tu dapat la singgah kampung sekali g umah MakUda n MakSu kalo n sempat nak singgah umah Ayah Ngah sekali, tpi lupe lak nak gtau makcik kami nak datang esok xpe lah jab2 lagi call Mak jab minta tlg call makcik. Mane x nyer pas2 kawen nie aku x sempat2 lagi nak g blik kampung g ziarah saudara mara kat cna.. so this week hubby♥ aku pun betul2 free nak g sana, so bolehlaa jejalan sana n lame lak x mandi g mandi laut kat "Teluk Batik" nih, leh ajak anak buah n family berkelah kat sana arap2nyer.. best gak..

ermm...
(mengelamun jabbb..)

No comments: