Friday, October 15, 2010

Royal Canin VS Whiskas

Haihhhh.. mau mengeluh au 2-3 hari nie...
Si Comel au kat umah tue Ratu cam merajuk jer...
Xmau makan adeiii... tpi Si Omey mkan la jugak skit2..
tau ler ada perubahan makanan skit..
yer laa last minit baru perasan makanan dorang dah nak habis..

G pet shop stock Royal Canin or Science Plan xder plak kehabisan stock..
nak x nak kene gak ler cari Brand lain kang x makan lak nti..
g super market beli la Whiskas jer yg kaler purple tue..
Nak wat camne Whiskas ngn Friskis jer ado..
au beli pun pek kecik jer risau gak takut dorang x mau makan t
Sbb dh biasa dgn brand Royal Canin or Science Plan  kan..

Hah.. demand ko amik.. ajar lagi.. huhuu n tepat sangkaan ku..
dorang bleh wat2 bodo jer bile au letak mknan tue..
lepas bau Whiskas tue xlame blah macam tue jer..
Tapi nak x nak dah 2-3 mane mampu dorang nak tahan lapar yer x.. hahaa
makan jugak ler heheee.. tue pun skit jer..
xper laa tis week cuba cari tempat len plak..
Sabar yer si comel ku kat umah tue.. 


2 comments:

FIESYAH said...

ingatkan org je memilih mkn miou pun same...

aRe_uDear said...

hahaaa.. tau xper fisyah.. 2 baru skit tue.. lum dgr cite2 len agi hehee