Sunday, October 10, 2010

1utama pilihan tepat..

Salam n morning bloggers..
Hari nie pgi2 dah bgun wlaupun smlm merewang smpai tgh mlm bru blik ngn hubby g cari PreGgY dReSs hik3x.. dah 2-3mgu rasenyer au bsg dgn hubby habaq koleksi dh bnyak yg xbape nk muat nie.. kalo ikt plan mgu dpn g tpi xtau r tetibe hubby ajak g smlm.. grk pkl 6ptg kami terjah the curve dlu kul 8 jugak r smpai jln jam giler.. hati pn rase mmg x bpe yakin r dpt cari bju time dah cam2 nak belek2 lgi ape sumer, smpai2 the curve adeii xde mende keciwaa.. 

So trs ajak hubby kuar g 1Utama wlaupn x confident nak g sbb sure jln jam die kate n pkl bpe plak nak smpai.. Alhamdullillah segala dipermudahkan.. jln x jam pas2 dpt parking luar lgi hahaa best2, paperpn g cari makan dlu layan McD jer lapor dah cian baby mkn lewat die mlm tdi.. lps mkn trus msuk jusco kat muka pintu jer ader baby sale wahh benti jap tgk come2nyer brg2 die geram ko smpai lupe tujuan utama hahaa.. melekat kat c2 agak lame gak.. last hubby tarik ajk g cri bju dlu kang x sempat jln depan skit tgk ScaRleT sale plak.. hahaaa sorgaa tul xyah nak jalan jaoo2 shop by shop nak cri PreGgY dReSs walaupn smpai lewat tpi kat cni bnyak choice, dpt gak sambar 2 helai seluar jeans n 5-6 helai dress hahaaa.. harga pun berpatutan gak ader offer 20%  au prsn time hubby nk byar tgk ader offer hahaaa sbb xdan nak belek2 rege au sambar jer mane2 yg cantik kalau tak sure kul 1 pun x tentu setel punye heheee.. Tpi laa nie tgk org yg x preggy pun soping kat c2 jgak skrgkan trend org pkai style PreGgY dReSs so no wander laaa kan...



Okay jomm layan koleksi2 yg sempat au sambar smlm puas hati sgt. TQ sgt2 kat hubby sbb bnyk mbantu smlm n bgi smgt walaupn aq dh x larat nk cari, n one more wlaupn die sgt bz ngn tesis2 die skrg sempat lgi layan kerenah aq nie tq bie.. muahahaaa

2 comments:

nn said...

salam...
apa kabar?lama xdengar cite..
eh..pregnant ke?dah bape bulan?
jaga diri bebaik yea.. banyakkan minum air masak/mineral.

aRe_uDear said...

Wslm k.nini..
Alhamdulillah sht jer, yerlaa bbrp bln nie xde mood nk blogging 2 yg snyp je 2 hehee.. skrg dah au dah 6bln lbh dah, okay pasti thanks kak..