Thursday, July 16, 2009

I Jump U Jump Ok!!!


Aktiviti hujung mingguku...
tgk air sungai tue.. senyum damaikan...
abg ayu ajak hubby ayu g menjala kat sungai hari tu..
ayu apelagi terhegeh2 gak lah nak ikut..
tetap nak berkepit tuh hahaaa...ihikhik
Pas2 bonda ayu dgr kami nak g die pun nak ngikut gak...
iskandar(ank buah) pun kami hangkut gak tym tuh huhuuu...menari


Ish3x org nih siap cuci motor lagi tercemar sudaa..
nasib x nampak muka kalo x wanted gatai wakakaaaa..
Laluan nie kalo krg nak tau utk laluan pacuan 4roda cam pajero..
dapat gak tgk tym tue hohooo..
macam bestsengihnampakgigi jer kalo dapat join drg aktiviti2 cam tuh..
tapi x sempat nak snap ok coz kusyuk beno tgk... hahaaa


Haaaa tgk...
dah x sabar2 dah tue nak menjala..
mula2 ayu join pas 2 sampai separuh jalan jer ekekee..
dalam ler pulak air sungai nyer..
adeiii ingatkan leh tgk dari atas tebing jerk..
rupernye kene turun sg gak adeiii... takbole
sabor jer lahhh...


Balik dari sungai atas tue ktorg sggh kat sg bawah plak..senyum
kat cni air die x bape cantik sgt..
kalo nak bawak bebudak mandi kejab2 leh laa..
kat sini ade kolam air panas gak tau...sengihnampakgigi
tapi smpai2 cni nie hujan lebat giler adeii..

balik jer dri c2 tgk tangan ayu abes bengkak2 sedih ok x sure kene gigit ape nyamuk ker agas2 ker.. beso2 plak tue.. adeii.. yg len x kene pun ayu sorang jer plak yg kene gigit... gigilpas tu hubby kate pas nie x leh masuk hutan lagi lar.. x sesuai hohooo..



13 comments:

arnirina said...

bestnye air dia!

naurah makwa said...

naura pernah gak dengar, menjala nih lagi best dari mancing..betul ek?

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

beshnye..sungai mana ni puan ayu?

momguess said...

aper kata
kalo org tu cuci motor
ko cuci keta pulak

oneyani said...

bestnye mandi sungai..yani ni even duk kt pantai..tp more prefer sungai la..hehehe

UnGu VioLet said...

wow.. bestnye.. nak ikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut jgk..

[-suziey-] said...

hoho..di manakah itu...ade plak tersleit org cuci moto..ekekek:D syiok nye mandi sungai..i loikeeee

en_me said...

bestnyerrr.. ehehe

cikin said...

dah lamenyer tak g sungaiiii... bestnyer air dia.. m'ti tenang je kan view dia..:)

j0jet said...

cetek kalo dlm mesti syok rendamkn ayu?

mummysya said...

Ayu,

Kak guess punya cadangan tu jgn dilayan...

Dio tu mabuk dek terlebey make up...hehehehehe!!

AlizMieAlya said...

mesti shhejukkkkkkkk tuuu...best2!

LuVidA^^ said...

besnye ley mndi mnda...da lame x g tmpt cm ni em..ade air kolam pns lak ek?wahh...sonok2..