Monday, July 13, 2009

Black Juara Mentor!!


Black Juara...Tahniah3x...

Black berjaya menjadi Juara pertandingan realiti MENTOR 3 dan memenangi hadiah wang berjumlah RM100,000 dan sebuah kereta Kia Spectra manakala Mentornya Mas Idayu pula mendapat RM100,000.00 ... huhuuu rezeki2x..

Tapi memang Black layak jadi juara mentor sebab suara dia memang Power, memang sedap... Tapi Gimik malam tadi macam kelakar jerkan kalo sape yg tgk tau laa ekekeee... Time lepas pengumuman Black jadi juara Mentor, Mas Idayu rotan tangan black lepas tue Black patahkan rotan tuh hahaaaa kelakor ler plak... hahaaa... macam tau2 jer nak memang yer tak hahaaa... tapikan sebelum tue lepas Black agak gagal kawal perasaan gembira die n terpeluk plak Mas Idayu lepas diumumkan juara Mentor 3 tuh hahaaa... hadoiiiiii kes peluk lagiii...

Chak protoge Ajai yang bergandingan dengan Stacy (adik die ok) dalam persembahan di final, mendapat tempat kedua membawa pulang hadiah berjumlah RM30.000 manakala Fira protoge Lah Ahmad yang siap bayar nazar ok dengan membotakkan kepala mendapat tempat ketiga dan memenangi wang berjumlah RM10.000.

Paperpun tahniah tuk korang yg berjaya k....

7 comments:

MRS. K said...

banyak tui duit dapat kalau menang menyanyi ni kan?? heheee..

j0jet said...

Aku suka Black weyy..

Shemmi said...

power tang mane sore si black tu..

speechless aku dibuatnya bila org kate sore black power..sedap..mndayu..


hahaha...

* ayu msti bengang dgn komen aku ni...hihihi...maaf ek cayangku ayu..ailebiu..

alizmiealya said...

kite pn suke budak black menang..
sedap suare dia ni..suare ade2 sikit same cm vokalis MUH..

nURmALa mAZLan said...

x tgk arr mentor
tgk jgn lupa lirik
ahahaha~
mak mertua yg bgtau black menang

DYLA said...

oo chaq tu dpt naib juara rupenya.. keputusan tak smpat tgk

LuVidA^^ said...

black deserve it..kehkeh..
mas idayu cntek la..
:D