Thursday, April 30, 2009

Jom Berpesta yukk!!!

Hahaa.. Tajuk N3 kali nie yoyo oo jer ahakss..


Sabtu lepas trn PWTC g Pesta Buku dgn HUBBY... (jawab ptnyaan dri En Paan yer hehee...). Best macam2 buku ade sampai mata pun naik berpinar nak pilih buku yg mane nak beli. tue baru ayu blum tgk Hubby memilih lgi ahakss... yer r jarang2 skali wat Pesta Buku cam nie kan.. Gerak dlm kul 11 pg sampai jer Jalan ke Sg Tua kene block jalan plak ade Event Jelajah Malaysia..(baca N3 b4 ni k kalo nak tau erk..).

Sampai PWTC lebeh kurang kul 1 lebih fuhh.. parking jenuh nak cari.. ramai giler sesak jgn cakap jam jalan... So tanpa buang masa & rase penuh semangat yg nampak kat muka Hubby ayu nih ktorg pun ronda2 cuci mata dlu tgk selambak buku2 yg ade kat cni.. hadoiii mcm2 buku ade.. sesambil jln tue rase cam nak beli er sumer buku2 yg best2 kat c2... bajet.. ayu.. bajetttt...


Nie kartunis2 majalah lawak, tpi x sure gila2 ker ujang ker aper.. (die letak tag "Nud's" kat c2..) kusyuk drg nie melukis bile siap fuhh.. cantik sebijik same tue.. kagum btul..


Hubby sempat amik autograf penulis buku Best Seller "AKU TERIMA NIKAHNYA" Ustaz Hasrizal Abdul Jamil.. tpi time 2 kami beli Bercinta sampai ke Syurga same penulisnye.. Semangat sungguh bee hikhikk..

Tgk nie buku2 yg sempat Ayu & Hubby borong kat Pesta Buku ari tue.. Hubby ayu nie kalo krg nak tau die kalo bab2 buku nie x kisah langsung kalo berhabis duit sekali pun (berpesta sgguh bee yer hikhikk..) amik jer yg mane suker tapi dengan syarat misti baca lah kan...




Jumlah borong kami ari tue dapat r 10 buah buku yg terpilih... kebnyaknyer buku cari duit internet.. ahaksss pas2 ade 2,3 Novel yang ayu pilih pas2 buku kisah2 panduan hidup para junjungan kita..


Lepas puas berpesta buku kat cni, pas2 kami truskan jenjalan lgi huhuu ke mana dimanaaa..
Nak tau tunggu N3 akan dtg k.. adios..


12 comments:

DYLA said...

aduhai,
tak sempat la nak pegi...

terasa rugi jer

♥miss zaza♥ said...

mak aihhh
shopping buku sakan

pg tak ajak pon ;P

nAdiRah said...

semangat nyeeee... suke baca novel eaaa??

aRe_uDear said...

*Rugi dyla rugi x gby buku leh brg..

*Dik Zaza shopping sakan ker ahakss.. cam ler die dkt sgt.. ajak pun x sure nak g.. study2.. hehee

*Nad semngt kene lebey nad wakakaa.. mmg suke baca novel tpiii kkdg mals gak hehee

j0jet said...

bagosnya semaikn sifat suka membaca..cm aku ni asek baca gosip je..

[-suziey-] said...

waaa byknye borong buku..mcm hubby i jgk,...borong je tp bacanya ntah ler..ekekek:D

conan said...

boleh bukak library kalau sekali borong banyak macam tu...

luvida said...

sis ayu!
nk pinjam novel..ekekke

aRe_uDear said...

* hahahaa jojet kuat bgosip gak erk wakakaaa..

*borong jgn x brg suziey.. kekdg tue hubby ayu tejadi cam hubby suziey gak hahhaaaa.. jgn mare bee erk..

*waaa.. library ker Conan x cukup selmbak lagi tuh..

* nah luvida amik nih akak bgi wakakaa

mummy_ayu said...

best nye..kita pun tak sempat nak pie, padahal bukan jauh mana pun..rugieee!

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

beshnye g pesta buku..thun ni akak x sempat nk g...uwwwwwwwwaaaaaa...

~ Hariza Akmar ~ said...

eh..
ayu beli buku 'bercinta smpai ke syurga' tu..
*jeles..jeles*
hehe..
nyesal tak beli buku tu masa kat pwtc ari tu..dah smpai umah, baru terfikir nak beli..