Sunday, April 26, 2009

Jalan2 Cari Makan...

Huhuuu.. malam khamis lepas.. bawak family g makan kat luar... besh3x... kali nie g makan kat area Tg Malim Restoran Rakyat tapi cawangan lain lak.. cadang nak makan kat Dusun Bay tapi agak bising lak coz kat sana biasenyer ade karaoke... kali nie cari nak cari tempat makan yg lebey relekss skit coz bwak family kan..

Malam tue Hubby yg belanja cadangnyer ayu yg nak belanja tpi x sempat kuar duit petang tue last pinjam duit hubby jer kira Hubby belanje la tuh ahaksss.. So ape lagi sampai2 jer order terus..

"Ikan Siakap 3 Rasa, Paprik Daging, Ayam Goreng Pedas, Telur Bungkus, Ikan Bakar, Sayur Kangkung Goreng, TomYam Campur, Sup Tulang, Nasi Goreng Cina, Kampung, Pataya, Mee Hailam"

Adeiii x dapat nak snap pic2 makanan2 tue sebab terpilih tempat yg agak2 gelap kunon nyer nak relekss tapi flesh x cukup pakai hp jerw adeiii last2 pic nie jer yg dapat pun heheee...

Huhuuu.. salah 1 pic yg dapat snap pun Air yg Uda order adeiii Montang2 la cuaca malam tue agak panehh di bantainyer Air Golas Besauu.. Yg pasti memang sedap & fresh air Fresh Orenge tue.. puas rasernyer.. last2 air uda yg habis dulu coz ramai yg nyekodeng air die hahaaa kunun2nyer nak raser2 last sedut lelebeyyy plak heheee bieser tuh...

Ayu lak order air Carrot Milk jer tue pun dah cukup puas dah x bess minum punn.. duk penangan air Uda tue ahaksss...


3 comments:

♥miss zaza♥ said...

wahhhh
makan besau dia eh?
jeles ah ;P
rindunya nak gather n makan2 dgn famili ;(

aRe_uDear said...

heheee.. jgn jeles lelebey dik zaza.. kang kantoi exem tue lak.. hehee.. t blik kg bwk family g makan reramai k beshhh..;)

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

ni caw yg mana ni?area mana ni?