Tuesday, March 17, 2009

PAWS @ Subang

Sabtu lepas g bangi lepak kat sana couse hubby ada tournament chess kat sana, so duduk dalam 2-3 hari gak la, balik hari isnin, perjalanan pagi tue agak cool skit sebab hujan pagi2 tue pun cuaca dah agak2 mendung dah..

PAWS
On the way nak balik kami terus g jalan-jalan kat subang nak g cari PAWs tempat lindungan haiwan2.. PAWS ni bermaksud (Paws Animal Welfare Society) @ Persatuan Kebajikan Haiwan Paws. So kalo korang ade masa-masa terluang tu dan berminat sangat dengan kucingXpecially boleh la g tempat nih.. Kat cini banyak haiwan2 terutama Kucing n Anjing.

Macam2 jenis kucing korang boleh tengok n belai kat cni.. ibarat macam tempat penternakan pun ada gak tengok hehee.. tempat nie macam khas untuk menolong haiwan seperti kucing@anjing2 terbiar, yang orang dah xnak sumer pun ade kat cni.. kalau pandai pilih untungla dapat yg comel n manja.. So boleh dijadikan adopted kalo korang berminat tapi kena jadi ahli dulu la..

OPENING TIMES:

Monday – Friday:
9.00am - 4.00pm
Except Wednesdays
CLOSED
Saturday – Sunday: 9.00am - 4.00pm

SUKARELAWAN DIJEMPUT

Dekat sini jugak dibuka untuk sukarelawan2 yg berminat nak jadi ahli dorang.. So biase la dah namenyer sukarelawan kan so kerja2 kebajikan haiwan nie x asing la bagi org2 yang sukakan binatang nie.. Time saya pegi ari tue ader laa beberapa chiness girl tgh dok main-main dengan kucing2 nie, belai n sikat2 kan bulu kekucing sumer nie. Budak2 nie sumer volunteer, bagus betul dorang nie.. penyayang sungguh.. Tambah lagi kucing2 kat sini manja0-manja belaka.. sure korang suka punyer..




*PAWS is a society set up to help abandoned, abused and unwanted animals. PAWS is an entirely voluntary society, not supported by any government grant or subsidy. It operates through the goodwill of its members and direct contribution from the public.*

No comments: