Wednesday, March 18, 2009

Ermm Cheng Ho

Lumut.. (Rentetan sambungan)

Lepas berehat kat kedai Mak Uda kami perkena nasi berlauk, husband plak layan nasi ayam. Yang tak percayanyer perut aku nie still bley melantak lagi makanan faberet aku hahaaa.. LAKSA! Perghhh.. sedappp.. pastu kiteorg meneruskan perjalanan ke umah kakak area pangkalan TLDM, sampai kira2 pukul 4.00 ptg.


Dinner Time
Malam tue plan nak g makan kat Restoran Cheng Ho, abg ipar kite cakap restoran nie milik Amy Search (penyanyi lagu Issabella tue) betul ker??? ermm memang la tau Amy ade Restoran nama cam nie gak tapi xtaula bile plak die bukak cawangan kat Manjung lak nie ermmm???

So utk dinner malam nie kak nyah booking by phone jer takut ramai lak org makan kat c2 time2 cam nie.. Restoran Jenis makanan Chinese Islamic & Thai Seafood so sape2 yg suker makan Makanan jenis cam nie boleh r datang menjamu selera kat sini.

Jom kite layan Menu2 makanan die jom..

ermm menyelerakan.....

K.ngah n Iman dah x sabar2 dah tue..

ermm menyelerakan.. Layan Seafood malam tue huhuu


Berusahan nak xplore dlm isi ketam nih adehh

Ketip jgn x ketip bee hahaaaa... akhirnya berjaya gak..


Ermm, tgk licin dah tinggal brokoli jer dah nie heheee...

Lokasi Cheng Ho Restoran @ Manjung, Perak




Tapi kalo korang nak tau yang sebenarnyer Restoran Cheng Ho Nie bukan milik Amy Search sebenarnyer. Abg Ipar aku nie sajer jer memain dah abis makan kat c2 baru tau.. hahaaaa sabo jer laa anywhere makanan kat c2 sedap jugak x di nafikan. So cubalah.. (Chewahh promote lak)




No comments: