Monday, May 16, 2011

Tak Mengekor Tak Boleh kerw

Ermmm mengekorrr asyik2 mengekor.. Mengekorr jer laa kojernyerr..
Sampai naik rimas aq nie haa..  Apelah salahnyer kalau korang tengok dari jaoh jer..
Tak boleh kerw..  apa yg nak dirisaukan sgt ontah lerr.. 
Risau barang kena curi kot agaknye huh..

Kan tak pasal2 kene sembur.. 
Walaupun aq x niat nak sembur dah cuba tahan dalam hati jer sedari awal chewahh..
 Tapi tetap nak tunjuk itu ini kat aq mau tak rimas hadehhh
Tunjuk rege bagai padahal dah ada dah price kat ctu...
Taulaa boss korang srh layan customer tpi agak berpada2 laa kan..
Maunye Customer tak rimas ade gak gamaknyer yg terus keluar dari kedai nanti..
Tapi nasib baik jual brg yg cantik2 hehee
Nak tak nak stay la tgk2 brg kejab.. tpi  tersembur laa jugak kih3x..
 Tapi xdelah sembur beriya2 skit2 jerr..
 Saya masih ada budi bicara lagi okayyy..
Lain kali jgn ikut lagi time aq nak membeli yer heheee...

Pic Ihsan dari pkck google jer nih..
Takde kene mengene pun..
 Macam x lengkap plak kalau tak de gambar rasenye hehee..

3 comments:

Diarihatiku1976 said...

saya pun tak suka kalo nak membeli ada org mengekor jer... tak selesa...

aRe_uDear said...

ermm tau xper.. nk membeli pun x senang.. nk ngekorr jer ckp tu ini hilang privasi dbuat tym nk plh brg..

shah-kayrul said...

betul tue...kalau sale ikut jer mana kita pegi, jawapannya takde makna nak beli kat situ...rimas lagi ada la