Monday, October 18, 2010

Check-up

Pegi check-up hari nie kalo ikutkan lastweek 14hb dah kene pegi tpi Hubby x dpt follow so ari nie bru pegi. So dah tau dah check-up kali nie kene Injection for titanus, tu yang becinta giler nak g 2 takutnyer rase. Au mmg penakut skit r bab2 injection nie, time awal preggy dlu pun kemain risau lagi sebab kakak g tau kene amik darah hahaaa.. 

Walaupun x ramai sangat org ari nie tpi lame gak raser ade kat klinik tue, siap bleh tgk aksi Nurse kne bebel ngn Sister lagi hehee.. Hari nie Nurse yg attend au sgt best n friendly dia jugak ler yg wat Injection tue tapi puas hati time jarum msuk tue x skit mane pun tpi bile ubt msuk jer dah mula raser sesemut dah tpi x sakit. Xlama pastu tgn kiri dah mula rase lenguh dah adeii..
Pastu kene jumpa Dr plak tuk wat scan nie la mase yg paling ditunggu2 ;) sebab dpt tgk perkembangan baby dlm perut nie, Alhamdulillah semuanya Normal, baby plak sangat aktif time Dr scan tdi.. hehee cutenya.. Time nak tgk jantina plak dia main2 tutup ngan tangan lagi adeiii so Dr x dpt nak kesan jantina ape la, xpe sayang t mama boleh tau bile next scan t heheee.. main nyorok2 yer...  So sweet...

Pic Scan nie Search from Mr Google erk heheee bukan ayu punye..
so kite share2 erk..

7 comments:

FIESYAH said...

tetipu jugak syah hari ini ingatkan pic baby itu akak nye...nampak real....heeheee

aRe_uDear said...

heheee.. bukan sendri punya adlah P&C fisyah heheee.. tpi mse scan tdi jelas cenggitu lar..;)

nUR_rOsALiNdA said...

Best nyer
Bila ek kita nak dapat rasa cam gini?
Insyaallah...

zura@iwan said...

tahniahnya...sonok le....

1st bb ke?

nmmy84 said...

ayu:hai lame tak keep in touch tau2 da ade orang kat tummy tu ha.hehe tahniah n take care

aRe_uDear said...

Mala.. xper usaha tgga kejayaan.. t ade la rezki tue sabar k..

K.Zura.. thanks.. ha'ah nie 1st baby..

Wadah.. yer laa lame sgt myepi dri brblogging nih.. laa nie bru smgt blik hehee.. thanks k..

aLeen aVriL said...

owh preggy jugak upenye