Thursday, June 11, 2009

Lain Yg Nak Tengok.. Lain Yg DiTengok



Super Wednesday...
Rabu malam hari tue g TGV KLCC anak2 buah-buahan ayu sibuk ajak g tgk wayang tgk cite Jangan Pandang Belakang Congkak (JPBC)... konon2nyer lah.. Sampai2 jer tgk tiket penuh pkl 9.40mlm adeiii..per lagi punah r harapan sumer ecehhh.. konon jer laa.. yer la sumer dah bersemangat nak tgk cite tu.. pegi2 penuh plak.. yg ade kul 11.30.. lewat sgt plak... Last2 smpai counter tiket dah x tau nak tgk cite ape.. Last anak buah yg decide tgk cite HANNAH MONTANA the movie... ayu pun xtau 2 cite ape.. tapi cite budak2 laa mcm High School Muzikal theme.. tapi best la jugak cite die.. ade babak2 comedy tue yg best... tergolak besau gak laa..


Nie aksi lepas tgk wayang sumer dah mcm agak2 mengantuk nak berjalan ekekee.. Nak ke paking kete... tapi x puas hati gak rase x dpt tgk cite JPBC....
Tapi xpe hubby dah janji nak bawak g tgk cite JPBC sabtu nih.. huhuuu...


7 comments:

naurah makwa said...

WAH, BESTNYA TGK WAYANG..DAH LAMA OO TAK DATING TGK MOVIE

nURmALa mAZLan said...

eh./..dengar org kata jgn pandang belakang congkak tu best

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

beshnye..aduyai akak still x dpt tgk wayang g..

atty's said...

sama ar ayu..kty pun nak tgk jgn pandang..tu..tp tket kol 9..abis..

akak apa lagi suka ar..terus ajak tgk HM..mmg kita org selalu tgk kt tb...nasib..tk rugis..besh giler.

zh-ena said...

salam ziarah

cikin said...

bestnyer tgk wayang...:):)

[-suziey-] said...

ler cenggitu plak..xpela at least tgk gk waang..ekeke:D