Thursday, July 2, 2009

Jom Contest | Zonartis Contest | Online Contest


Ade sape2 yg minat nak join Online Contest tak????
Mudah jer x perlu nak kuar sesen pun just luangkan mase korang jer.. hehee
Ayu tgk mcm menarik jer hadiah2 penganjur bagi tue...

Contest Cabutan Tiket Bertuah Versi Online
" Join Contest ZonArtis "

1st of all korang jgn lupe baca syarat contest nie dulu k...
Maybe ade syarat@kaedah dalam contest nie yg akan
tamat pada 1 Julai 2009 (laa nie da dilanjutkan 20 JULAI 2009 ok)
So korang kene cepat lah..

Kalo korang minat nak join contest nie
Klik jer laman utama website nie kat bawah ni k

http://zonartis.com
@
http://zonartis.com/zon-artis-contest


Menarik Okey & Hadiahnyer pun Menarik Jugak..
Jom.. Jomm.. ape tunggu lagi "Jom Join Contest Jom.."

“Hadiah contest ini ditaja oleh Gambar HeHe & juga World Of Mohd. Azizwan

*Kalo korang nak lebih kenali sape penaja hadiah Contest nie korang klik jer backlink kat atas tue k..

Selamat BerContest... Good Luck ;)


8 comments:

Zon Artis said...

terima kasih kerana menyertai contest yg dianjurkan di zon artis. kami akan mengambil kira nilai PR blog anda apabila tempoh utk kaedah ini tamat kelak.

jgn lupa dapatkan lebih byk tiket dgn menjadi 10 pengomen pertama utk setiap entri di zon artis dan juga blog gambar hehe.

regards,

Admin Zon Artis
www.zonartis.com

naurah makwa said...

ala, tak sempat..hari ni dah 1 july

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

lorrrr...x cempat la ayu..uwwaaaaaa......

FIESYAH said...

cepat nye tamat contest zon ni...nak msk mcm ne ari ni dah 1 Julai...

[-suziey-] said...

aiseh dh close la plak..heheh:D

ayu,..thanks for the perfume ok..wangi sgt..n kekal smpai petg la..syiok btol../nnti dh abis bole la beli dr ayu..hehehe:p

alizmiealya said...

wah..contest sane sini..masyuk..hihi..

aRe_uDear said...

KAWAN2 SEMUA CONTEST DAH DILANJUTKAN HINGGA 20 JULAI OK.. JOM.. JOMM.. SEMPAT LAGIK...

mummysya said...

alamak lambat masuklah.....

Anyway, hai Ayu