Thursday, May 21, 2009

Semangkuk Berdua...



Ermm memang sedap.. lapar semangkuk berdua.. chewahh ayat.. manje2 tue hahaa... Mana xnyer siap berkongsi lagi semangkuk berdua g2 dengan hubby time makan nie, padahal makan kat umah jer ekekee.. ecehh.. saje jer nak bermanje2 lebey skit ngan hubby mane xnyer dah 5hari x jumpa tau2 last week... love

ermm.. memang sedap okayyy.. tambah2 lagi kalo dimakan waktu musim panas macam sekarang nih.. sure kerongkong terasa segar bugar punye lah.. hahaaaihikhik Makanan nie kalo krg nak tau ader campuran buah2 skit..

Korang penah makan x?? tapi jenis makanan nie dirahsiakan dulu erkk..siul
Tengok agak2 korang pandai teka x ape makanan nie?? hehee..

13 comments:

Iena said...

meh sini nk try power menujum... semangkuk berdua melantak pengat nangka... betui x?!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pengat kah..?? wahhh.suwitt gtu share2...

j0jet said...

puding mangga ??

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

rindu yg lebih ni..cm bubur je tu ayu..

mummy_ayu said...

macam pengat pisang jer..romantik nye makan semangkuk berdua!

FIESYAH said...

pingat pisang kut tu...mkn ber2 memang romantik..lg2 klu lame x jumpe nak lah manje ek!

busyuksayang said...

rasanya cam kuinin @ bacang dimakan dengan santan kan dear...i teka jer..:P

nestumrasberi said...

yang tukan serawa kuinin
sedapnya...yummuy yummy
lama tak makan serawa ni

qaseh & hubby blog said...

wat akak lapo jer,dah pose nie...hihihi

qaseh & hubby blog said...

cedap nya....

Y u Z z 9071 said...

sama sama bersuapan la ye...

romantis sekali sekala..syokk

bubur pengat la kot

atty's said...

sedap..nya..nak ckit

[-suziey-] said...

ape namanya mknaan ni? umangaih..5 hari xjmpe..harus lepas rindu dendam..ekekk:D