Tuesday, April 21, 2009

Tag! tag! tag!!!

DiTAG oleh.. Ms Zaza

The rules are:

Rules:

1) Take a picture of the bag that you are carrying today and tell us what's in it.
2) Tell us why these things are in your bag.
3) Find just one thing that is most precious to you in the bag and tell us why.
4) Tag just three people to do the same.
Happy snapping and sharing... Cheers!


(1)
Wachaaa... nie lah bag yang ku angkut wat hari nie Beg GUESS.. kalo korang nak tau nie hadiah pemberian daripada Boss Ayu mase kawen hari tue.. Thanks Mama... Cun x.. chewahh hehee


(2)
Hahaa.. Kalo korang sanggup nak tgk barang2 dalam beg nie silakan lah jgn memalu hikhikkk.. huhuu.. macam2 ada..
Listing:-
  • Purse LV
  • 2 hp kesayangan Sony Ericsson & Nokia huhuu..
  • Onedrop Perfumes (huhuu nak promot lah tue hehee..)
  • Lancome Perfumes
  • Lips Balm
  • Eye Glo Moist
  • Pendrive
  • Kunci Office kalo hilangg alamat boss rotan larr.. hahaa
  • Minyak Cap Kapak
  • Ketip kuku ku..
  • Mentos chew..
  • Pen
  • Kain Spectakle
  • -------- (yg 1 nie xleh gtau hehee...)


(3)
Of cozlah my HP Sony Ericsson hadiah hantaran pemberian hubby tersayang masa kawen ari tue heheee... luv u bee.. muahahaa..


(4)
Hadoii 3 org jer yang nak di TAG SAPE erk.. huhuu kite tgk sape yang kene...

9 comments:

♥miss zaza♥ said...

buat pon tag ni
tenkiu akak ;)

btw
akak!!!
awat cantekkkkkkk sgt beg akak??
jeles!
cantek gile...

nmmy84 said...

okey nnt wdh buat.hehe

JIVEBUMZ said...

macam2 ada dalam beg tu kalo ilang mau meroyan jugak tu kan..hihi

aRe_uDear said...

*hahaaa.. tantik ker Zaza macehh... per lagi kene g cari guess shop la nampak gayer kalo nak hehee...
* huhuu smngt wadah wat tag nie cepat dan tangkas hue3x..
*Jivebumz ayu bgi tag nie skali kat Jivebum k... wat tau

fantaghirolynn said...

musim TAG gamaknya...
hehehehe

busyuksayang said...

wah!! mcm2 ada...hehehe!!!

aRe_uDear said...

*Yer r fantaghiro huhuu.. So tag jgn x tag k..
*Busyuksayang.. macam2 ada cam astro k.. hahaaa

mummy roshie said...

cantiknyer beg tuh...mummy suker sgt..!!!

oneyani said...

wah bapak best bos bg hand bag guess tu...kan best bos yani pon bg bnde mcm tu

hubby bg handfon..bertambah2 best!hehehe