Sunday, March 29, 2009

Pizza oo Pizza

Jom layan pizza jomm...

Bekfast pagi nih ayu layan Pizza jer ermm sedapnyerr huhuu, malas lak nak masak nasi goreng coz hubby pun xde ari nie ade Chess Tournament..



Malam tadi g pasar malam tetibe lak kepingin nak makan Pizza so ape lagi minta hubby blikan laa "chewahh memanjer lak", hujan lak time tue tapi kitorg redah sampai nek lenjun r gak pastu x pasal2 baju kene air hujan jatuh dari payung penjual adeiiii sabooo jer lerr bengang tul...

continue blik cite, ermm tgk dah ramai org jual pizza jenis cam nie dah so pasni tak payah sibuk2 nak cari Pizza Hut lagi wakakakaa, tapikan kalo nak diikutkan raser pun lebih kurang jerw sebenarnyerr.. bezanya pun tang, Pizza Hut time panas leh tarik2 g2 tue jer tpi rase same sedap jer huehuee...

JOM MAMAMMMM...


2 comments:

nmmy84 said...

ayu, kt tak dapat baca blog awakla.nape tulisan dia jadi macam tulisan purba.langsung tak faham.kt bukak kat umah pun macam ni.ari ni kt try kat opis pun same la.nape ek

aRe_uDear said...

uickk.... nape jadi cam tue erkk.. memember bukak ok jer plak wadah.. wadah buka dari internet Xplorer ker Mozilla erk??