Tuesday, March 31, 2009

Dinner Time..

Malam tadi g makan malam kat luar, 1 family join huhuu.. kalo di pikir2 balik lame gak x belanja family sumer makan kat luar nih so tgh ade mase terluang malam tdi apelagi amik kesempatan lah kan. So ptg tue dah siap plan ngn hubby nak bwk family mkan kat luar, hubby orait jer, hubby sampai kul 8.oo pas sembahyang magrib ktorg truss gerak.. yeyeee

Kitorg g makan kat Restoran Rakyat nieh, tgk ramai jgak org dtg makan kat cni huhuu meriah tul. bab order jgn ckplankan ermm malam tue ktorg order;

Daging Masak Merah, Ayam Masak Halia, Lauk Paprik campur, Tomyam Campur, Sayur Kangkung Goreng & Telur Bungkus

adeii camner leh luper nak snap pic2 lauk pauk tue, xhinggat nak snap mayb dah lapoo sesgt ler tue, nak balik bru hubby tegur tnya nape x snap makanan tdi tuk letak dlm blog.. ermm hadeiii den lupoo..

1 comment:

nmmy84 said...

bestnye mamam kat luar.kt sesekali dapat macam ni best ni syok sangat.tapi takde kesempatan lg pasal jauh dari family :(